上一頁下一頁
發新話題

牙科護士 不定期更新#27#46#62

收藏  |  訂閱
70  57.7k

樓主可能係想話比人聽自己有186CM,但比你地串多兩句,唯有迫住作埋落去
其實我都有186CM高,但唔大隻,高瘦,有興趣既師姐可以PM我,哈

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2014-9-7 11:51 PM 發表 查看引用來源
樓主可能係想話比人聽自己有186CM,但比你地串多兩句,唯有迫住作埋落去
其實我都有186CM高,但唔大隻,高瘦,有興趣既師姐可以PM我,哈
師兄得唔得

都唔知想講乜?

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2014-9-7 23:51 發表 查看引用來源
同意,雖然我無186,都有180cm高。有興趣既師姐pm完呢位師兄未眼訓都可以順手pm埋我。

引用:
原帖由 Blueheeler 於 2014-9-6 04:00 發表 查看引用來源
我試過洗牙果陣比個女牙科護士個波貼去我個身度:smile_40: :smile_44:
師兄介唔介意話我知你去開邊度洗牙?

引用:
原帖由 Sko 於 2014-9-6 12:17 AM 發表 查看引用來源
之後個女護士開始同我講成個cool牙個療程個啲,其實我大概都知,所以我開始由頭望到佢落腳,睇落都幾高下,167cm到啦,不過就唔係好大波~但係佢對眼冇乜化妝都已經好大同好靚,把聲又係好溫柔好好聽個種^^
因 ...
戴住口罩只係見對眼,好多時會俾人一個幻想空間以為對眼靚就會成個樣都靚.
但現實好多時都係一除左口罩就發現原來個樣好普通, 甚至令人.....:smile_39: 或 :smile_27:

sorry 各位,因為返左大陸做節所以停左。
其實每次去親整牙都會係個個女護士同埋個牙醫幫我整,不過個牙醫好老。
而有時因為cool牙只係做一啲微調,即係護士都已經可以幫我做到,所以我有幾次同女護士獨處既機會。
記得第一次同女護士獨處,一去到佢就用好溫柔既聲問我名,之後叫我坐低,其實我本身係怕醜仔,佢見我咁以為我驚,所以笑住話唔洗驚啵,我唔會食左你啵,坐低啦(講呢句個陣keep住溫柔,但係又有小小咸咸濕濕咁,仲要佢帶住口罩笑個陣對眼好靚^^)
坐低之後都係問下我啲個人野,問我幾歲個陣,我話20啊,點知佢話睇唔出咁細個啵,小弟弟(我心入面諗我弟弟不知幾大!.\_/.)
傾傾下佢就開始幫我整牙,佢較平左張櫈,即係我訓左係到,之後佢就話係咪好驚呢,嘻嘻嘻嘻奸笑左幾下,其實個下覺得佢好可愛,又好pure;)我呆左一陣望住佢,佢過左幾秒之後唔知係咪比我望到有啲唔好意思,怕怕醜咁眼珠望左去第二到,就開始幫我整啦。
因為我訓個人幾高既開係,所以個頭都訓到最高,而佢個心口又岩岩好頂住我頭頂,feel到又小小林,不過唔係好大,但係頭頂感覺其實唔大,好想佢可以請我食波餅xd,之後郁下郁下,佢真係個波波貼左去我塊面到,我偷偷地大力索左幾下,真係好香,冇香水味,只係有女仔香味。
佢可能feel到自己個波波貼左我面到,覺得唔好意思,成日都想縮下縮下,但係又要幫我整牙,最後佢都唔理,直接貼住我塊面黎做*v*我個陣著住條褲其實又短又薄,比佢咁樣整法,唔扯都幾難,仲要我差唔多平訓係到,所以扯左之後睇落仲明顯-_-見到佢有幾次去攞工具個陣都望左幾眼,佢第一眼望到個陣開頭有啲驚訝唔知點咁,之後望多幾次之後就見佢偷笑左,又係好可愛既笑聲^^我見佢咁其實都幾興奮,好彩佢冇覺得我變態。
整整下因為佢要幫我啲大牙cool隻戒指,所以要好大力先入到去,而佢又因為始終係女仔冇咁好力,就用一隻手cool隻我個頭,另一隻手去cool戒指,一邊cool一邊用力個陣(嗯~~)一聲,仲要用對波波壓實我塊面><真係好似av情節,佢一路cool一路用力個陣就會嗯~~e~~~啊~~咁叫,聽到我硬到冇得再硬。
之後佢問我痛唔痛啊,其實我都知好辛苦好難忍架啦,但係我都要整架啦,死啦如果你女朋友知我咁整你會唔會打我架~~(用啲好嗲既語氣講)其實我想講我冇女朋友架~~不過冇講出黎,而且真係痛到pk,比你咁搞法我細佬仲辛苦仲難忍啊><
最後終於同佢完成第一次獨處,個日返到去即刻上thisav搵套牙科護士j左幾次tim xdxd

(太耐冇打文真係唔識打,仲有打文真係好累,請耐心等待,多謝bro sis支持*3*)

真係好正xd
引用:
原帖由 Blueheeler 於 2014-9-6 04:00 AM 發表 查看引用來源
我試過洗牙果陣比個女牙科護士個波貼去我個身度:smile_40: :smile_44:

我用左三萬幾
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2014-9-7 08:59 AM 發表 查看引用來源
箍牙大約幾錢?

是的
引用:
原帖由 Bolotoman 於 2014-9-7 01:48 PM 發表 查看引用來源
她比你大嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆