上一頁下一頁
發新話題

老婆嘅生日愿望…如佢所愿!

收藏  |  訂閱
431  96.5k

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 05:36 PM 發表 查看引用來源

呢個系原裝真实对話版!
可能佢未試过屌完人地老婆仲要描述返比佢老公听啦…
当時我真系听到起左火…条鳩硬左
唔听住…等我入去摷醒個衰婆執番剂先…
講到呢度暫停一下先 ...
其实之后我又上过去,还特登再揾阿松食飯!
所以之后仲有发展…同時刚才那個真实对話版未系果晚嘅全部!
等小弟有空再出番個詳細完全版…

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 05:42 PM 發表 查看引用來源

其实之后我又上过去,还特登再揾阿松食飯!
所以之后仲有发展…同時刚才那個真实对話版未系果晚嘅全部!
等小弟有空再出番個詳細完全版…

http:/ ...
3P?:smile_o01:

引用:
原帖由 ZZ_JoJo 於 2014-8-6 05:55 PM 發表 查看引用來源

3P?:smile_o01:
3p老婆唔肯!況且我对自己都冇乜信心…
驚自己到時失準!冇撚哂面…

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 06:03 PM 發表 查看引用來源

3p老婆唔肯!況且我对自己都冇乜信心…
驚自己到時失準!冇撚哂面…

好想叫埋老婆上嚟吹水,不过…佢唔肯!

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 06:12 PM 發表 查看引用來源

好想叫埋老婆上嚟吹水,不过…佢唔肯!

本来叫左阿松拍低佢条粗大賓州插入老婆隻西嘅video!
不过老婆堅決話唔好唔比阿松影…

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 06:24 PM 發表 查看引用來源

本来叫左阿松拍低佢条粗大賓州插入老婆隻西嘅video!
不过老婆堅決話唔好唔比阿松影…

最后…老婆比我拍左我条賓州插佢嘅video
只系一段仔插入掹出…

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 06:26 PM 發表 查看引用來源

最后…老婆比我拍左我条賓州插佢嘅video
只系一段仔插入掹出…

都算有少少收获啦…好撚过冇!

附件

thank you your reportr:smile_40:

好似好正!

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

阿松話入左房,开始時跟以往一样,先同佢除哂身上所有障碍物,嚟個保健推油…
其实乜撚系保健推油,我真系听到笑左!

可能我自己心急,我叫佢唔撚好费話啦!有冇舔西?我 ...
我同阿嫂玩都ok 喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆