比大家選擇,你會點選擇??

收藏  |  訂閱
30  1.5k

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-7-31 11:48 AM 發表 查看引用來源

of course!!   我識親既仔都好劈得, 佢哋亦極多SP...
原來有掛勾ga???:smile_o03:

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2014-7-31 12:25 PM 發表 查看引用來源
揀 1,唔會賴低d蘇州屎
夠灑脫!:smile_o06:

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-7-31 01:03 PM 發表 查看引用來源
好視乎當時係想搵咩喎...
不過有愛既性, 真係正好多既
同意,感覺有好大分別!:smile_o06:

引用:
原帖由 LInKInPArK_mIKe 於 2014-7-31 01:16 PM 發表 查看引用來源
我都簡2齋做愛好難投入喎

我都覺!

呢個post都算去得快啵 ....

我諗大部份人都會想揀2, 但, 呢個選擇對好多人只係理想 ~

我都想揀2, 其至有時只想有拍拖感, 甚至只係去到互相刺探, 誘惑果個地步都好正 ...(好似 runningman 周一情侶咁):smile_13:
但, 礙於身份問題, 好似1都係安全d ... :smile_42:

我會選3:做專一乖仔。拒絕任何誘惑。

我諗我算係呢版嘅異類。

自問淫賤鹹濕無人能及,但對SP/SL完全冇興趣。至少,你永遠唔會見到我喺呢版搵食。

目前我性生活頗為如意,可能係原因。

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-7-31 01:43 PM 發表 查看引用來源
我會選3:做專一乖仔。拒絕任何誘惑。

我諗我算係呢版嘅異類。

自問淫賤鹹濕無人能及,但對SP/SL完全冇興趣。至少,你永遠唔會見到我喺呢版搵食。

目前我性生活頗為如意,可能係原因。

...
師兄好野,努力keep住!!!:smile_o12:

引用:
原帖由 知輸俠 於 2014-7-31 01:36 PM 發表 查看引用來源
呢個post都算去得快啵 ....

我諗大部份人都會想揀2, 但, 呢個選擇對好多人只係理想 ~

我都想揀2, 其至有時只想有拍拖感, 甚至只係去到互相刺探, 誘惑果個地步都好正 ...(好似 runningman 周一情侶咁):smile_13 ...
理想同現實只終都係二回事,所以冇得分對或錯!!

冇感情,做愛好難投入

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-8-1 12:26 AM 發表 查看引用來源
冇感情,做愛好難投入
嗯,點都好feel d

前往最後回覆