好性妻,對方連kiss都無,仲一齊嗎[唔駛pm我,thx^^]

收藏  |  訂閱
38  2.4k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-5 10:25 AM 發表 查看引用來源

點解你唔問下佢點解連kiss都唔想呢??真係冇feel到咁既地步一齊都好難ga wo
無feel所以無kiss,但無kiss亦會令人越黎越無feel....唔通如你所說,一齊都好難?

引用:
原帖由 Rubbishkkk2 於 2014-7-6 08:55 PM 發表 查看引用來源

好似好多選擇咁喎,哈哈,thx

人生在世,大把選擇,差在你點揀姐!!
谷埋谷埋,甘辛苦為咩呢??:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 Rubbishkkk2 於 2014-7-5 07:52 AM 發表 查看引用來源
老公連同我kiss都無,同居多年簽紙年半,又無小朋友,其實唔kiss即係無feel唔鐘意我啦,我自己又超鐘意sex,佢又麻麻,咁落去我好似好辛苦。。。 昨晚又因呢d野吵啦。。。唉

http://n2.hk/d/images/r10/mobile ...
婚姻最恐怖係搵咗個唔夾,只有忍耐或放棄。其中一樣都好辛苦。所以有人揾SP填補。
我老婆好似妳老公咁

禾依定忍吾到,扑野大過天

:smile_39: 實在無奈!是考慮抽身而退的時候了。

搵個穩定sp都係好事

性冷感好難搞

所有事都唔只一種選擇,如果你愛佢就再溝通下先,唔得就只有離婚,佢如愛你,你背佢偷食佢個心一定會傷,為自己為對方,溝通清楚先
引用:
原帖由 Rubbishkkk2 於 6/7/2014 20:55 發表 查看引用來源

好似好多選擇咁喎,哈哈,thx

引用:
原帖由 pineapple006 於 2014-7-7 12:56 AM 發表 查看引用來源
:smile_39: 實在無奈!是考慮抽身而退的時候了。
唔想咁啦. 其實佢都對我好好.呢兩日都有一齊行街睇戲,昨日仲原本一起去買送,不過有朋友到,所以我一個人去買,買完煲冬瓜水今日各自提大家飲(因為我出左街).

捉佢去驗身,唔排除出去玩,野到d病

前往最後回覆