上一頁下一頁
發新話題

因為妳,我愛上了著茶包底褲! #20 #30 #51 #53

收藏  |  訂閱
62  23.1k

支持!下集一定好精彩!

一路支持

引用:
原帖由 牛根老師 於 2014-5-19 08:17 AM 發表 查看引用來源
摸到好嘢,咁緊係要過足手癮啦!基本上我對手全程都攻下路,雙手一直插入佢條牛仔褲裡面,兩隻手掌包住晒佢兩舊蘿友肉係咁初。期間我有節奏咁將佢兩團肉拉開合埋拉開合埋,呢個動作會令到佢朶菊活生生咁 ...
支持 t back,支持樓主繼續 update.

引用:
原帖由 牛根老師 於 2014-5-19 07:51 AM 發表 查看引用來源

其實差唔多,冇分別

叫法唔同啫,最初係鬼佬/妹叫G絃內褲,碧咸老婆都話佢老公鍾意攞佢啲女裝G-string嚟着,都唔知係咪嘅,而T-back係日本人叫法,傳入香港後,可能當時港人崇日,就比較流行咁叫。

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-5-19 08:54 AM 發表 查看引用來源

叫法唔同啫,最初係鬼佬/妹叫G絃內褲,碧咸老婆都話佢老公鍾意攞佢啲女裝G-string嚟着,都唔知係咪嘅,而T-back係日本人叫法,傳入香港後,可能當時港人崇日,就比較流行咁叫 ...
比十個 G 讚呀!

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2014-5-19 01:40 發表 查看引用來源
我鍾意著g string多d

你兩張相都好吸引呀

支持更新

支持

引用:
原帖由 安忍 於 2014-5-19 11:34 AM 發表 查看引用來源

你兩張相都好吸引呀
咩相呀?

一個禮拜後,我心有不甘,就打電話約佢出街,諗住送佢返屋企時,又嚟摸蘿友。由於都係即興關係,都冇話諗去邊度,到我打比佢時,佢話不如入長洲行下,咁我地就咁約好咗星期日入去長洲。

到咗星期日,我地約咗係碼頭等,我早到冇嘢做,就傻更更咁企係欄邊望海。過咗半個鐘頭左右,佢終於係約定時間嘅十五分鐘後出現,即係遲到啦!咁我就話遲到要罰喎,佢問我罰咩,我話暫時未諗到,入到長洲先罰佢。跟住我地坐船入去啦!基本上去果程大家都仲有啲生疏,我地兩個都冇話做啲乜。轉眼間,我地就到咗長洲。當日都算幾好天,記得應該係三十一二度左右。佢當日著咗件白色心口有印圖案露臍嘅 T shirt,牛仔短褲但我覺得似熱褲長度多啲,因為都露咗四分一個 pat 出嚟,波鞋。

我地落船後,由於都真係幾熱,我地唔想焗住對腳,就去咗舖頭每人買咗對人字拖。係我地睇緊鞋嘅時候,佢間中都會烏底身,咁我就係後面好清楚咁見到佢露咗少少底出嚟!OMG again,佢今次著咗條紅色 T back 出嚟囉,果個景象,大家幻想下先啦。

繼續開工做嘢,有時間再寫埋落去。繼續支持呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆