易濕 但唔易高潮⋯

收藏  |  訂閱
34  4.7k

引用:
原帖由 ~那朵花~ 於 2014-5-19 01:24 PM 發表 查看引用來源
我同樓主你一樣~:smile_38:
除左自己DIY外...未試過一次高潮,
用咩方法都唔得,
我覺得有可能係體質問題~:smile_39:
你對手渣囉

引用:
原帖由 xref228 於 2014-5-19 01:57 PM 發表 查看引用來源
你對手渣囉
係架咩?
男人果到個個都差唔多啦~

引用:
原帖由 ~那朵花~ 於 2014-5-19 01:58 PM 發表 查看引用來源

係架咩?
男人果到個個都差唔多啦~
差唔多唔等於一樣
即係有分別
:smile_34:

引用:
原帖由 xref228 於 2014-5-19 02:01 PM 發表 查看引用來源
差唔多唔等於一樣
即係有分別
:smile_34:
唔計時間未又係果幾招~:smile_45:

引用:
原帖由 ~那朵花~ 於 2014-5-19 02:26 PM 發表 查看引用來源

唔計時間未又係果幾招~:smile_45:
咁女人咪一樣.......有對波同個窿
:smile_45:

陰道高潮唔係個個女人都有 試下叫佢用口幫你 陰蒂高潮易好多

易濕都好 至少令男人有興趣挑戰你會幾時高潮到
我要男人大力揸對波先有水

要高潮首先你個人要放鬆
同埋唔好諗咁多野 唔好諗 點解無高潮
當然對手技巧都好重要

引用:
原帖由 Voirdire 於 2014-5-21 05:26 PM 發表 查看引用來源
陰道高潮唔係個個女人都有 試下叫佢用口幫你 陰蒂高潮易好多

我都係咁話...~!
如果係講陰道高潮, 我都唔敢話自己次次中, 但豆豆高潮既成功率就9成中~!!

我都唔明點解多數如有女仔話無高潮, 人地就會賴左落個男仔既技術到....~!
其實我知好多女仔自摸時都會&都有高潮過, 用手指最易最快,
因為佢地係摸緊自己, 自己會feel 到自己嘛, 唔係點會識停丫....?!
然而, 男仔因為無女人既性器官, 根本唔會知個個別女仔既"高潮點"0係邊到...
反而, 個男仔係好需要個女仔既互動, 話俾個男仔知點點點...
高d, 低d, 左d, 右d, 出d, 入d, 快d, 慢d, 大力d, 細力d,
差唔多, 未到.....哩d比較有用既互動說話~!

所以, 我個人認為, 既然如果自摸時有高潮, 其實不況可以話俾個男仔知, 互相增值, 會雙贏囉~!

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2014-5-21 05:57 PM 發表 查看引用來源

我都係咁話...~!
如果係講陰道高潮, 我都唔敢話自己次次中, 但豆豆高潮既成功率就9成中~!!

我都唔明點解多數如有女仔話無高潮, 人地就會賴左落個男仔既技術到....~!
其實我知好多女仔自摸時都會&都有高潮過 ...
首先男人肯聽女人講野先囉
我試過一次有件真係收埋隻耳
果次整痛我囉
做愛唔係個人表現 有自己性格既女人或者會大膽d同男人講自己想點 想男人點
唔好用個賴字 女人就算我咁
如果好彩遇到個有經驗既男人都會想享受一下
有快感 更什既高潮更好

如果遇著一個以為自己好有料但其實菜鳥都不如既男人 講得聽 肯改善 我唔怕講 一咪覺得自己勁
講黎 哂氣

討論啫 無話過任何人

有幾難

前往最後回覆