上一頁下一頁
發新話題

人妻想偷食

收藏  |  訂閱
167  59.8k

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-3 06:43 PM 發表 查看引用來源
因為我好怕比人知,但又想搵人分享
係到講咪得,大把人睇

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-4-3 06:31 PM 發表 查看引用來源

咁又何必勉強自己去偷食呢?試過一次就返唔倒轉頭㗎啦!

我都怕我返唔到轉頭,所以果晚同X先生食飯飲酒可以有下文我stop左,我遲d會再打返果晚既事

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-3 05:51 PM 發表 查看引用來源
第一次出Post,關於sex部分唔係太多,如介意可以唔睇,我想講既係我同X先生既故事,正確d講係想同各位c兄c姐求助,我出現一個可以偷食既機會,但又唔敢:smile_13:

先講講我背景,我係一個得26歲既人妻,結婚2年 ...
妳好正咁喎:smile_47:
微波就.........

樓主快D夠50分, 一定爆PM

引用:
原帖由 路邊小野貓 於 2014-4-3 06:37 PM 發表 查看引用來源

起初都有內疚架,漸漸而家冇咗件事,只要玩得精明 ,玩得安全就得啦,只要唔影響大家生活方式就冇問題啦

你偷食係咪因為老公有不忠先?

我wechat個大頭都係我打golf時既背影,但都無乜點睇附近的人

好簡單一個道理,男人出去玩就逢場作興
女人去玩就蕩婦淫娃,中國人社會男女係唔平等嫁
唔好理x先生果邊,如果化老公發現左
你估佢會點?你真係愛佢就自己諗清楚la

偷食,我諗男男女女都有呢個諗法,只不過有無膽量同機會姐

你要自己唸清楚, 係報復心態, 定係野心想玩

我之前試過踢爆佢,佢話會改,但最後緊係又出玩啦,我改變唔到佢,而令我自己舒服d既做法係我都去玩,但當然唔可以比佢知
引用:
原帖由 小貝納 於 2014-4-3 06:36 PM 發表 查看引用來源

我明白妳既心諗咩。公平嘛
但妳偷咗,妳認為妳會原諒妳老公咩?佢會因妳偷而為妳改?
答案係。NO

反而妳去做好自己,更可以大大聲說話呀

引用:
原帖由 sweetbabe@candy 於 2014-4-3 07:02 PM 發表 查看引用來源

你偷食係咪因為老公有不忠先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆