九十後再砌熟女 更新#6#21 完

收藏  |  訂閱
34  31.7k

玩到咁上下,成隻手都已經係佢d水,佢都爽左咁耐,今次仲唔到我~
我除左條媽煙通,企起身比佢服侍我細佬
我抱住佢個頭,摸下佢頭髮咁欣賞佢含我細佬,
佢D口技真係一流,由袋袋到龜頭都比佢佈滿佢口水,下下都想啜我D子孫出黎咁

比佢吹左一輪,細佬已經硬如鋼根,立馬載上condom,先黎個傳統既馬上女下
哇!一插落去已經gap gap聲,可見d水多到...我抱住佢條腰,插左一輪插....
然後我唉向前抱住佢條頸,邊打茄輪邊屌
冇幾耐佢突然攬實我,雙腳夾實我條腰,我就知道佢已經黎左第一次高潮

我當然唔會淨係比佢爽,依家我一半都未黎!
跟住黎個女上男下,全程由佢做主動
我訓係到渣住佢對奶,間唔中黎個全力快速抽插,次次屌完佢都軟哂身

最後梗係黎個我最愛既狗仔式,轉個身,一野頂到盡,抱住佢條腰插左一輪
插到興趣既我企起身,渣住佢個波咁屌!
係呢一刻我諗起今日佢要我等成半日,火都黎!即刻黎個快速抽插,下下屌到啪啪聲
抽插左半分鐘到我拔都冇拔出就射哂出黎,射完後仲要屌多幾下我先安樂...

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 12:42 PM 發表 查看引用來源
ching, 咁您估佢真正有幾大呢,

new post, support, thx for sharing.
你話年齡?

引用:
原帖由 eason_pong 於 2014-3-30 01:32 PM 發表 查看引用來源
支持POST相.......BTW恭喜CHING食好野!!
我有問過影唔影得相,唔見樣的,佢都話唔得

完呀!  之後重有冇出來

扑多幾次佢就咩都得架喇~

sounds like u had fun. any pics?

引用:
原帖由 CLOUD1217 於 2014-3-30 05:59 PM 發表 查看引用來源
我有問過影唔影得相,唔見樣的,佢都話唔得
始終都要尊重下對方,吊還吊,人家唔肯無得強來

引用:
原帖由 一聲笑 於 2014-3-31 01:07 PM 發表 查看引用來源

始終都要尊重下對方,吊還吊,人家唔肯無得強來

當然我亦無強迫佢影啦

引用:
原帖由 CLOUD1217 於 2014-3-30 05:58 PM 發表 查看引用來源
玩到咁上下,成隻手都已經係佢d水,佢都爽左咁耐,今次仲唔到我~
我除左條媽煙通,企起身比佢服侍我細佬
我抱住佢個頭,摸下佢頭髮咁欣賞佢含我細佬,
佢D口技真係一流,由袋袋到龜頭都比佢佈滿佢口水,下下都想 ...
人妻都要用condom?我第一次有用第二次冇用了唔用同用係兩回事來的

甘你幾嵗

前往最後回覆