屋企終於無人我搵到機會打男友啦

收藏  |  訂閱
37  17.0k

係呀! 打patpat 最high 就係比人打o既要自願忍住, 唔駛縛實...
打人果個high, 比人打一樣咁high, 其實我都怕痛, 不過又好鍾意咁樣滿足我男人
但係用兩條籐條會唔會分薄o左度力? 通常我受刑都係一條o既, 會係好強o既刺痛感覺, 尤其是頭幾籐好想用手卒, 不過要死忍住叫自己唔好

唔怪得我隔離屋成日講:「唔好打啦老婆(慘叫)」:smile_o16:

做你男朋友都幾慘,

支持~支持~支持~ 開始玩SM了:smile_47: :smile_o12: :smile_47:

引用:
原帖由 路邊小野貓 於 2014-3-21 08:53 AM 發表 查看引用來源
做你男朋友都幾慘,

慘唔慘看你用咩角度啦,我之後都問番佢的感覺,男友唔覺得慘,仲覺得好HIGH:smile_30::smile_30:你不妨試下做錯事比另一半打你屁股就會明:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 luvmkcute966 於 2014-3-21 08:45 AM 發表 查看引用來源
唔怪得我隔離屋成日講:「唔好打啦老婆(慘叫)」:smile_o16:
咁有無另你都想比老婆打,如果俾我聽到真係好多幻想:smile_40::smile_40:情趣野而已,一個正常男人如果唔係自願又點可能比女人打到慘叫先得:smile_34::smile_34:我地玩果時都好細聲,怕比隔離聽到:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-3-21 06:16 AM 發表 查看引用來源
係呀! 打patpat 最high 就係比人打o既要自願忍住, 唔駛縛實...
打人果個high, 比人打一樣咁high, 其實我都怕痛, 不過又好鍾意咁樣滿足我男人
但係用兩條籐條會唔會分薄o左度力? 通常我受刑都係一條 ...
你怕痛都肯滿足佢,你真係好愛你男人阿:smile_40::smile_40:好在我男友唔鍾意打人,只鍾意被人打:smile_34::smile_34:咁佢打完你之後有無呵番你?我有幫男友查藥,問下佢的感覺,打得再勁的仲忍唔忍受到.兩條的意思係將兩條藤條綁埋一起FIT:smile_30::smile_30:

OMG.....我報警架 ! :smile_30:

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-21 01:30 PM 發表 查看引用來源

你怕痛都肯滿足佢,你真係好愛你男人阿:smile_40::smile_40:好在我男友唔鍾意打人,只鍾意被人打:smile_34::smile_34:咁佢打完你之後有無呵番你?我有幫男友查藥,問下佢的感覺,打得再勁的仲忍唔忍受到.兩條的意思 ...
呵就一時時啦, 係打得好勁先會~ 不過我又無咩所謂o既, 相比起口頭上o既呵番, 仲有其他行為更加實際!

變態成咁。。

前往最後回覆