上一頁下一頁
發新話題

我為你著迷with pic8/3 up dated p.5 ; 20/3 updated P.6

收藏  |  訂閱
109  36.3k

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-3-7 08:08 AM 發表 查看引用來源
尊重女性有風度係幾吸引。。對女仔應該好似紅酒咁。。開左氣聞下睇下。。再慢慢飲真個味。。唔係好心急飲左落去唔知飲左咩。。淨係想達到目的
Sorry雖然acc係開左十年,不過keep住都係新手冇得覆pm

引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-7 11:31 AM 發表 查看引用來源

Sorry雖然acc係開左十年,不過keep住都係新手冇得覆pm

有post睇就得:smile_o12:

引用:
原帖由 eason_pong 於 2014-3-7 11:28 AM 發表 查看引用來源
熄咗燈玩得刺激D啫,唔係因為熄咗燈個個都一樣 !!!
SUPPORT YOU ~~~! 大把人想推你啦
Oh!  Really?有啲安慰作用喎

大大力支持

支持你

幾時打埋下part

引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-7 12:51 AM 發表 查看引用來源
原本都話唔再打post, 因為覺得搞野黎黎去去都係咁。唔想打到over晒。淨返1/3原因係最近比較忙,就係遇到你,真真正正著迷左,唔知你會唔會睇到。唔知你會唔會mind.
最近同男朋友無論感情定係性生活都唔太好。原本諗 ...
唔見左咁耐。。。原來搵到c 兄密密食

支持下先, 樓主都一d都唔叫得做肥, 個bra幾靚丫, 我相信條褲仔係同一set都幾靚既
引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-7 12:51 AM 發表 查看引用來源
原本都話唔再打post, 因為覺得搞野黎黎去去都係咁。唔想打到over晒。淨返1/3原因係最近比較忙,就係遇到你,真真正正著迷左,唔知你會唔會睇到。唔知你會唔會mind.
最近同男朋友無論感情定係性生活都唔太好。原本諗 ...

有圖係唔同d

入到房仲驚食5到咩, 比我都會至少扮吓GENTLE na  
(well..not saying he is acting)

好靚呀你個巴巴:smile_o09:

等你寫完佢

哈哈~~~原來個個女人都係甘..我地男人正常發揮.又話個個男人都一樣..表現得唔同呢.又亂想野...HAHHA...女人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆