上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 10:22 AM 發表 查看引用來源

番工:smile_35:
嘩.........咁早返"赤住膊", 真的會凍膠水呀..............

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-28 10:24 AM 發表 查看引用來源

早晨, 小心身體, 保重呀!
Thx Ching~借你個post呼籲吓d有呼吸道病嘅人be considerate,唔好對住人咳同打噴嚏。無帶mask,都um住個口/鼻。俾你噴到嗰個真係好無辜:smile_o16:

PS無病無痛,都係帶定mask傍吓身

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 10:22 AM 發表 查看引用來源

番工:smile_35:
真係陰公豬囉...

想當年係機場都留左唔少腳毛

早,真係好凍

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-28 10:43 AM 發表 查看引用來源
早,真係好凍
著多件衫呀..................

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-28 10:30 AM 發表 查看引用來源

嘩.........咁早返"赤住膊", 真的會凍膠水呀..............
我地返慣"雞場"有晒準備架啦。
冷帽,羽絨,leg warmer
暖蛋,暖貼

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 10:46 AM 發表 查看引用來源

我地返慣"雞場"有晒準備架啦。
冷帽,羽絨,leg warmer
暖蛋,暖貼
震蛋.........乳貼................Oh..........! (講笑........)
你d相張張都咁少衫, 其實我好懷疑你係唔係唔怕凍.........:smile_45:

B姐個pat真係正到冇朋友

Alden兄,唔好意思,喺你嘅地盤讚第二個。話時話,個溫泉旅館係唔係喺陽明山?

支持alden~~~~ x 2

引用:
原帖由 pajpaj 於 2013-12-28 10:57 AM 發表 查看引用來源
B姐個pat真係正到冇朋友

Alden兄,唔好意思,喺你嘅地盤讚第二個。話時話,個溫泉旅館係唔係喺陽明山?

不是陽明山.......:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆