上一頁下一頁
發新話題

3P, 多P, 換伴或群交等等既問題

收藏  |  訂閱
392  34.7k

我一直都對3P and 4P 幾有興趣同埋好想試下, 但一直都搵唔到一個會有興趣想試既女partner, 不過近排同一個partner傾開呢個話題,
原來對方都有興趣想試下, 不過我地暫時只係接受到MFF 或者MMFF =]

引用:
原帖由 loveandenjoysex 於 2013-12-10 10:08 AM 發表 查看引用來源
我一直都對3P and 4P 幾有興趣同埋好想試下, 但一直都搵唔到一個會有興趣想試既女partner, 不過近排同一個partner傾開呢個話題,
原來對方都有興趣想試下, 不過我地暫時只係接受到MFF 或者MMFF =]
接受到MFF都好,因為好多都只接受MMF, 咁如果MMFF係交換黎玩定係同返自己嗰個做呢?

回覆 22# 的帖子

我諗如果大家出得黎試既話, 應該都會係想試下新既對象啦, 起碼我會想試下先, 無理由出到黎大家分開同番自己 partner 玩既
不過如果大家有氣有力, 可以再黎多次未第二次可以同番自己partner玩都幾特別呀

回覆 21# 的帖子

PARTNER?

SP?:smile_40:

引用:
原帖由 loveandenjoysex 於 2013-12-10 11:03 AM 發表 查看引用來源
我諗如果大家出得黎試既話, 應該都會係想試下新既對象啦, 起碼我會想試下先, 無理由出到黎大家分開同番自己 partner 玩既
不過如果大家有氣有力, 可以再黎多次未第二次可以同番自己partner玩都幾特別呀 ...
呢樣又真係,冇理由唔同新對手玩架ma

最近試左MMF,初初有些少尷尬,好在大家都好快投入。真係好high 好好玩,十足AV一樣。現在期待MMFF,可以有更多野玩,同一時間有更多唔同嘅組合

引用:
原帖由 Gary8081 於 2013-12-10 03:33 PM 發表 查看引用來源
最近試左MMF,初初有些少尷尬,好在大家都好快投入。真係好high 好好玩,十足AV一樣。現在期待MMFF,可以有更多野玩,同一時間有更多唔同嘅組合
有得試咁正? 可唔可以講詳細少少, 好似話點搵Partner, 男同女係咩人, 喺邊度玩同點玩咁樣?

MMF問下自己,自己另一半俾人插接唔接受到先?

MFF就自問下能力,男人HIGH女人仲HIGH,現實同理
想都幾大分別,能力又係一個問題!

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-12-9 06:03 PM 發表 查看引用來源
想試4,5p....

MMMFF 定 MMFFF !?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-12-9 10:39 AM 發表 查看引用來源

係呀,好似啲寵物唔喺主人身邊,唔知點算好。同埋交換黎調教。
交換黎玩係必須,如果唔係出黎好冇意思

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆