上一頁下一頁
發新話題

老公鼓勵我出唔戴bra

收藏  |  訂閱
48  5.9k

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-10-27 04:05 AM 發表 查看引用來源
凍到硬曬,件衫又掃下掃下 d冷風吹入去涼浸浸 又比人望住又比老公係隔離搞:smile_o05::smile_o12:
E~ 聽到人地好想要

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-28 12:21 PM 發表 查看引用來源

E~ 聽到人地好想要
要咩?

引用:
原帖由 alstom 於 28/10/2013 08:31 PM 發表 查看引用來源

要咩?

[凍到硬曬,件衫又掃下掃下 d冷風吹入去涼浸浸 又比人望住又比老公係隔離搞]要這個情景 law!!!

秋天呢D天氣,可以真空出面著件運動風褸,如果想比人睇多D可以拉底D拉鍊,下面可以著條網球裙,大風小小吹起就比人睇晒,下面真空又得,Tback又得。
下面真空記得修毛或剃光佢,唔係影響美感!

洋妞好多都唔帶bra.......

引用:
原帖由 xref228 於 2013-10-29 09:42 AM 發表 查看引用來源
洋妞好多都唔帶bra.......
感覺唔同,對洋妞無咩性趣

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-25 16:13 發表 查看引用來源
自己都好想求D刺激!!! 而且為滿足老公的癖好

我真的為他去試,而且我覺得自己開始享受:smile_13:,被人偷望好HIGH!!!
好普通,我男友都時常叫我唔帶bar出街喇!不過多數都係晚上就真!

引用:
原帖由 MsSpicy 於 28-10-2013 12:15 發表 查看引用來源

Will get cold?
其實冬天唔戴bra反而無咁覺, 因為有厚衫又會著外套

引用:
原帖由 蕃薯苗 於 2013-10-29 08:42 AM 發表 查看引用來源
秋天呢D天氣,可以真空出面著件運動風褸,如果想比人睇多D可以拉底D拉鍊,下面可以著條網球裙,大風小小吹起就比人睇晒,下面真空又得,Tback又得。
下面真空記得修毛或剃光佢,唔係影響美感!

[img=100,23]h ...
讚成剃曬毛毛~

引用:
原帖由 honey813hk 於 29/10/2013 12:45 PM 發表 查看引用來源

好普通,我男友都時常叫我唔帶bar出街喇!不過多數都係晚上就真!
I also only do it at night before

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆