上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 女搜查官之拷問--墨西哥篇

收藏  |  訂閱
51  28.4k

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2013-8-5 08:05 PM 發表 查看引用來源
做乜你兩條友好似溝通有問題:smile_13: ...
大將軍呢輪啲文唔係話唔好,撇開學術上不談,
作為俾讀者睇最直觀係可唔可以令不期然追下去,
呢方面將軍兄呢排好似頹少少..
無巧兄 , 你意思係有關長文寫作 , 定係指篇文比人睇到一半 , 人地無睇下去既意慾???
如果係後者 , 我唸係呢篇姐 ... "失婚婦之小狼狗馴訓日記" 應該算OK吧~~

有沒有其他作品

除了失婚婦之小狼狗馴訓日記,大大有沒有其他作品?

引用:
原帖由 woshiwinnie 於 2013-8-6 02:47 PM 發表 查看引用來源
除了失婚婦之小狼狗馴訓日記,大大有沒有其他作品?
有 , 較近期的有 :
我老婆是M女
小惠的變態慾望
千金小姐之羞恥調教
插爆假專業婚姻導師
新納粹的性虐列車
古板女教師的肛門解放

引用:
原帖由 spamna 於 2013-8-5 11:44 PM 發表 查看引用來源

寫長編係好艱難一事,要存一定數量文之外,最大幣處還要看看網友回應多唔多,真係寫萬零字,回應更得小之又小,作嗰位作者都無癮外會慢慢爛尾交膠片...,又時轉戴人家文快靚正:smile_55:
同意 ... 有知名度的還好(如果劉金發) , 我地呢D小角色就未必有人睇

呢篇都ok..

引用:
原帖由 無巧火成書 於 7-8-2013 21:54 發表 查看引用來源
呢篇都ok..
無巧兄,你發生咩料呀?俾板主冚檔了,你反了什麼啊?

引用:
原帖由 無巧火成書 於 7-8-2013 21:54 發表 查看引用來源
呢篇都ok..
無巧兄,你發生咩料呀?俾板主冚檔了,你反了什麼啊?

可能版主眼花,剷廣告時剷埋掛

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2013-8-7 09:54 PM 發表 查看引用來源
呢篇都ok..
講真 , 其實呢篇我自己都覺得寫得唔好 ...
己經迫近了自己既最低要求底線了~~:smile_35:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 8-8-2013 00:10 發表 查看引用來源
可能版主眼花,剷廣告時剷埋掛
唔係呱:smile_41:最多扣分姐,無乃由block咗成個account:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆