上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.2k

經過咁多師兄師姐討論後,都發現大家有個共通點
好多都提過靈慾合一依個問題
我個人認為要做到靈慾合一
基本你同對手要有一定程度既認為同了解
簡單d講,應該ons係做唔到架喎
大家認為係咪??:smile_41:

另外,由之前既回覆見到
好多人都追求對手係求新,肯咩都試既
又或者大家肯一齊研究新花款既
拿,咁我又問下大家
大家鐘唔鐘意女方著性感睡衣呢???
我個人極之鐘意著俾我SL睇既:smile_30:
有時重會著黎影相俾佢睇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 03:05 PM 發表 查看引用來源

如果男方能令到女方發光發亮既先代表依個男人岩依個女人
我最憎d男人依樣唔俾著,果樣唔俾著:smile_45:
好在我男人唔會,佢話:你依家廿幾三十要著乜show乜就好去著啦
你唔好五十歲先黎著,影響市容呀:smile_30:
agree 女人女果在性方面常常滿足到,她的笑容常掛咀邊同特別靚:smile_o12:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 03:10 PM 發表 查看引用來源
我個人靈慾認為要做到合一

另外, ...
1. ons做唔做到靈慾合一?

又唔係話做到做唔到既!

各人要求不同、背景不同,岩吹水又唔代表岩咀咀,TIMING、環境、氣氛等等都影響著兩個人既感覺。當然,唔係ONS,有多D機會俾大家去了解、遷就同犧牲,同時明白自己係對方身上可以得到D咩野,係大家比較明白有關既事既時候,要靈慾合一當然易D.......

但你係酒吧,WING WING 地,視線濛D,咩都打左個SOFT LENS落去,感覺就無限放大加美化左;再加上好多人在酒精既影響下對溝通個方面要求又低左,咩都順眼曬又HIGH HIGH地,個一刻都好可能非常「靈慾合一」嫁喎......當然,清醒過後,發現對方唔係自己杯茶,大有人在!

2. 大家鐘唔鐘意女方著性感睡衣呢?

呢D野,FASHION黎姐......當然會加左D情趣啦,為咩會唔鍾意?

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 03:10 PM 發表 查看引用來源
我個人認為要做到靈慾合一

另外, ...
絕對同意,其實女仔著內衣時係最性感,比剝光豬更正,有美感

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-7-11 03:34 PM 發表 查看引用來源

1. ons做唔做到靈慾合一?

又唔係話做到做唔到既!

各人要求不同、背景不同,岩吹水又唔代表岩咀咀,TIMING、環境、氣氛等等都影響著兩個人既感覺。當然,唔係ONS,有多D機會俾大家去了解、遷就同犧牲,同 ...
所以幾時都話飲酒凗情藥黎架啦

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-11 03:36 PM 發表 查看引用來源

絕對同意,其實女仔著內衣時係最性感,比剝光豬更正,有美感
我本身身材略肥,都係著睡衣遮遮好D

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 04:00 PM 發表 查看引用來源

好嘢使乜遮啫著啲情趣內衣效果更佳:smile_40:

題目:
可遇不可求的性伴侶

你認為一個好既性伴侶係點既呢?<-------好虛無,在我,會鐘意反差大既表現(例如平時文靜,而一著咗好狼既)
你有無曾經遇過一個非常好既性伴侶呢??<----有,佢既一切在我眼中都係完美既
以你覺得你自己係咪一個好既性伴侶呢??<------自問應該唔差,會去用心係互動既sex上面

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 03:49 PM 發表 查看引用來源

所以幾時都話飲酒凗情藥黎架啦
但有副作用呢.......
輕則有可能令神經反應遲緩
重則嘔到四維都係 + 未完事已訓成左
咁點算!?:smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 04:00 PM 發表 查看引用來源

學上面 #25 既「幪面超人」師兄話齋
有時,欲蓋彌彰
反而更性感!
當然,光脫脫有光脫見既好
但比如high heel 加對 stay-up
配上corset或者短裙裇衫
一樣可以引死人!

況且當感覺岩既時候
肥同瘦,都再唔係重點
重點係,係心中既 愛火 & 慾火 有幾大
辣唔辣得著對手 & 自己姐........:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆