男朋友滿足唔到自己

收藏  |  訂閱
34  3.7k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-24 10:58 AM 發表 查看引用來源

咪係,出到黎係男人你就驚嚇:smile_30:
係女,紙袋...頭,可能重.....
出到黎有柄人妖.......................:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
兩句野引到D狗公鼻係甘索野:smile_o01:

你咁講 收pm收到你手軟 :p

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-6-24 12:11 PM 發表 查看引用來源

係女,紙袋...頭,可能重.....
出到黎有柄人妖.......................:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
兩句野引到D狗公鼻係甘索野:smile_o01:

無辦法,餓狼太多,個個諗住有免費嘢食:smile_30:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-24 03:15 PM 發表 查看引用來源

無辦法,餓狼太多,個個諗住有免費嘢食:smile_30:
叫G都係幾舊水姐 ,都唔明點解咁多餓狼 :smile_39:

我只係林住大家討論下 睇下有無相同經歷既sis

我都係啊。。。好難滿足到我啊。。哈哈。。我係男=_=

引用:
原帖由 Lovejuice 於 2013-6-24 04:14 PM 發表 查看引用來源

叫G都係幾舊水姐 ,都唔明點解咁多餓狼 :smile_39:
有啲人幾舊水都嫌貴,最好免費

引用:
原帖由 ABC912XD 於 2013-6-23 05:06 PM 發表 查看引用來源
一齊時已經滿足唔到,好快就出,一個月得一兩次,持續大約兩年。分手後,咁女仔都會有需要,一直未有心儀對象。點解決?

想找sp,try me。:smile_o01:

揾到未?
引用:
原帖由 ABC912XD 於 2013-6-23 05:06 PM 發表 查看引用來源
一齊時已經滿足唔到,好快就出,一個月得一兩次,持續大約兩年。分手後,咁女仔都會有需要,一直未有心儀對象。點解決?

樓主年齡係?狼虎之年?
建議你揾d後生拍拖,後生仔血氣方剛。

前往最後回覆