嘻嘻~ 咁算唔算係突破?

收藏  |  訂閱
31  3.9k

接受唔到, 會打唔落手:smile_44:
but樓主肯承認都好勁, 好多時都未必敢俾另一半知, support

引用:
原帖由 p4sex 於 2013-6-13 10:45 AM 發表 查看引用來源
接受唔到, 會打唔落手:smile_44:
but樓主肯承認都好勁, 好多時都未必敢俾另一半知, support
:smile_o05:
咁講係有d 老土... 不過成件事好似發o左場夢咁
諗返轉頭, 當初點解可以咁勇同人地開口??
可能真係近得佢多大膽o左啦...
例如話有d 男人想女仔用口服侍但唔知點要求, 佢唔會個喎 :smile_44:
訓低攬攬下忽然起身隊埋o黎小妾張咀度, 就快要射又唔會單聲, 有時噴到我一面都係又有
不過佢都識揀時候, 唔會次次都係咁
場合唔方面, 佢一定唔會咁做
有人覺得呢d 男人唔理女仔感受, 不過我喜歡
或者人地係 "以身作則", 教育佢o既女人有咩想要就靠自己卦~~ :smile_o13:
又可能呢度d 朋友講得無錯... 性愛唔應該怕唔好意思

點解性愛會唔好意思?
系愛的表現啊

引用:
原帖由 bundan 於 2013-6-13 11:17 AM 發表 查看引用來源
點解性愛會唔好意思?
系愛的表現啊
又講到D 深層次o既問題啦 :smile_o10:
小妾認為呢... 問題就係 "愛的表現"當你將性行為睇成 "表現愛" o既時候, 做起上來好自然就係要令對方舒服啦, 係咪?但係呢, 人點都有慾望嘛, 自己都想要舒服,而好多令自己最enjoy o既方法, 做起來對方其實係無咩感覺o既, 例如要人幫自己口交,有d 甚至令對方難受, 要人服侍, 整痛人地, 多多要求, 滿足到自己o既性慾又表達唔到愛,好著緊對方感受, 自己玩唔過癮, 又好似爭d o野咁,咁咪矛盾囉!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-13 11:51 AM 發表 查看引用來源
小妾認為呢... 問題就係 "愛的表現"當你將性行為睇成 "表現愛" o既時候, 做起上來好自然就係要令對方舒服啦, 係咪?但係呢, 人點都有慾望嘛, 自己都想要舒服,而好多令自己最e ...
好奇一問,平時做嗰時,你地有冇講d咩說話刺激下對方㗎,或者有冇著d咩特別制服咁呢?
我女友就好中意係我耳邊細細聲講快d屌X死我啦,有時都會玩下性感內衣或制服誘惑(護士)等。

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-13 07:44 AM 發表 查看引用來源
雖然已經有做愛都幾多年, 但小妾對呢d o野仍然好好奇
對性愛仲充滿好奇心  妳男友日後有好多新鮮刺激野玩一定唔會悶 做愛做到老 扑野冇煩惱:smile_o13:

引用:
原帖由 撈丁 於 2013-6-13 04:04 PM 發表 查看引用來源
好奇一問,平時做嗰時,你地有冇講d咩說話刺激下對方㗎,或者有冇著d咩特別制服咁呢?
我女友就好中意係我耳邊細細聲講快d屌X死我啦,有時都會玩下性感內衣或制服誘惑(護士)等。
坦白講, 佢做愛時好少講說話o架,
不過就會奸笑! 多數係突然間唧我, r 我腳板搞到我好辛苦果陣!

自己呢... :smile_o05:
都會講少少刺激下佢o既, 係當我主動俾佢插果陣,
有時一邊大力塞入去一邊嗌痛, 當然係輕輕叫果隻, 好難受又好想要果種囉
有時會嚇到佢想縮, 問我咩事, 我話 "講吓啫, 無o野"
其實有時候果個痛係真o既, 不過係做到 "扮痛" 咁, 唔知你地明唔明啦

再賤d 都有, 就係俾佢射完入口吞o左之後, 好似av 咁樣 lam lam 脷! :smile_o05:
男仔見到好開心o架!!

性感衫就無啦~

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-14 06:26 AM 發表 查看引用來源
自己呢... :smile_o05:
都會講少少刺激下佢o既, 係當我主動俾佢插果陣,
有時一邊大力塞入去一邊嗌痛, 當然係輕 ...
hahaaa....男人見到女仔lam精真係好開心過引,可能係征服感啩,咁每次搞完後有冇咩指定動作或傾下頭先d表现,或㰖住休息下呢?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-14 06:26 AM 發表 查看引用來源

再賤d 都有, 就係俾佢射完入口吞o左之後, 好似av 咁樣 lam lam 脷!
男仔見到好開心o架!!
有冇吐出來手掌係佢面前表演玩下拉精先 玩完再吸返入口先吞比佢睇

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-11 12:54 PM 發表 查看引用來源
同幾日終於正式同男友交代o左小妾鍾意愛愛時俾佢打o既事
初時諗住佢會怕怕醜醜咁唔知講乜,
點知佢都話睇住籐條鞭落去, 圓碌碌o既屁股彈下彈下,
個女仔死忍住痛俾佢繼續打咁樣非常high, 小弟弟前所未有咁硬 --- 呢句係廢o既, 弟弟當時在小妾口中, 你估我唔知咩
但係都係驚整傷我囉
請問你哋點樣做到,佢可以睇住籐條打落你PatPat,你又可以含住佢條嘢呢?

前往最後回覆