那些年, 與網友去街街...更新#6,#12,#23,#30

收藏  |  訂閱
31  13.8k

快啲繼續講啦

waiting for update...

那些年之後, 小妹讀完asso, 做左幾年野, 轉左工大半年, 之前份工因為同同事出左事, 所以冇做!

引用:
原帖由 amymimi 於 2013-5-18 11:30 AM 發表 查看引用來源
那些年之後, 小妹讀完asso, 做左幾年野, 轉左工大半年, 之前份工因為同同事出左事, 所以冇做!
點出事呢?

引用:
原帖由 amymimi 於 2013-5-18 11:30 AM 發表 查看引用來源
'
又有新故仔聽啵應該:smile_o10:

引用:
下:smile_19::smile_19::smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 amymimi 於 2013-5-17 09:28 PM 發表 查看引用來源
那一夜之後.......
亞俊都有再搵我, 不過冇再同過佢出街, 因為咸濕既男仔一街都係, 只係果次真係好HIGH!特別有印象!網友既經歷都會有很多, 不過暫時冇咩特別分享! 反而想分享下之前公司同同事既野, 唔知大家想唔想知 ...
我最想知...點解你唔ADD我呢....:smile_o03:

引用:
原帖由 amymimi 於 2013-5-18 11:30 發表 查看引用來源
出咗咩事? :smile_41:

我同人去睇戲,會帶定件披肩畀女仔
原來太細心反而會錯失良機,喊出黎><

冇打幾日仲KEEP到係第二版, 唯有再分享下比大家知啦! 其實小妹依家有固定既男朋友仔, 上次出事就係因為自己偷食, 又唔想對唔住老公豬至冇做上一份工!!
話說對上一份工係細公司做文員, 少OT, 工作量少D, 人都靚D! 最衰就係少後生仔女:')
O岩O岩入間公司真係一個傾得埋既同事都冇, D C9個個講湊仔, 又要鬥叻, d佬就講足球同波!我自己做開admin野, 都係一腳踢, 咩都做下咁啦!係苦悶既幾個月之後, 老細竟然請左個o岩o岩畢業既大學生返尼幫我手!
可能貪佢平啦, 不過都好, 多個人, 月頭月尾計糧找數多個人幫手!
而最好既, 就梗係有人陪我傾計同出去食晏, 我又可以著得靚d, 可以比人欣賞, 個人都醒神d!個低胸間中都會低d!!

前往最後回覆