上一頁下一頁
發新話題

好似淨係得男仔鍾意講腳, 小妹又試o下先

收藏  |  訂閱
79  4.4k

我同SP玩親玩半日,攬攬鍚鍚,又69.....
插一輪又鍚一輪...享受吓,溫馨吓..
到要食晏才出精:smile_o01:

同o左佢一齊, 先發現自己原來好喜歡口爆 :smile_o05:

佢特別鍾意我吸出o黎之後含住d 精一陣先吞,
讓咀仔入面每一個角落都充滿住愛人精液d 味, 小妹都好享受

自慰, 唔係好叻, 可能留長o左少少指甲, 自己玩唔到啦 :smile_13:
不過試過有次好大膽, 坐o係男朋友面上用小妹妹對住佢,
等佢幫我用手指, 耐唔中伸脷出來舔o下, 咁就高潮o左
但係小妹只能夠有一次高潮, 男友仲未開心完超敏感都局住要俾佢插, 勁辛苦 :')
只能夠忍住叫佢禁實唔好理我, 鬼叫小妹咁想俾佢享受咩 :smile_o05:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 09:36 AM 發表 查看引用來源
同o左佢一齊, 先發現自己原來好喜歡口爆 :smile_o05:

自慰, 唔係好叻, 可能留長o左少少指 ...
我SP都係好鐘思比我口爆,:smile_o01:都係吞埋
佢話男人臨出時,個龜頭突別脹,特別大.
我舊話女人粒豆豆比人啜到高潮時,都係會脹大
咁你都係為男人好,女人通常都可以嚟幾次高潮....有不死身:smile_o10:
男人出完一次都要呌呌才能再作战.

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-2 09:36 AM 發表 查看引用來源
我同SP玩親玩半日,攬攬鍚鍚,又69.....
插一輪又鍚一輪...享受吓,溫馨吓..
到要食晏才出精:smile_o01:
要師兄硬左半日真係辛苦晒。
不過我講既溫馨同纏綿,只會發生係愛上面果種。

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-5-2 09:45 AM 發表 查看引用來源

要師兄硬左半日真係辛苦晒。
不過我講既溫馨同纏綿,只會發生係愛上面果種。

唔會,做到勉就軟,軟時就攬攬鍚鍚,鍚到硬又可再來插...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 09:36 AM 發表 查看引用來源

自慰, 唔係好叻, 可能留長o左少少指 ...
你係果啲高潮完就乾晒果啲黎?
因為正常高潮係連住有三四個咁黎架喎。
點會只係有一個咁少呀?
睇黎要買啲KY返黎玩,遲下你男人肯定開發埋你後面…哈哈哈!

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-5-2 09:44 AM 發表 查看引用來源

我SP都係好鐘思比我口爆,:smile_o01:都係吞埋
佢話男人臨出時,個龜頭突別脹,特別大.
我舊話女人粒豆豆比人啜到高潮時,都係會脹大
咁你都係為男人好,女人通常都可以嚟幾次高潮....有不死身:smile_o10:
...
通常 :smile_41: :smile_41: :smile_41:

係咪師兄d 女人? 無幾耐之前先o係呢到睇到有人話係天生喎,
小妹又怕醜唔敢同身邊d sis 講得咁深入, 其實係咪好多女人都可以o黎幾次?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 09:55 AM 發表 查看引用來源

通常 :smile_41: :smile_41: :smile_41:

係咪師兄d 女人? 無幾耐之前先o係呢到睇到有人話係天生喎,
小妹又怕醜唔敢同身邊d sis 講得咁深入, 其實係咪好多女人都可以o黎幾次?
係呀,可以連嚟幾次. 不停咁要人插耐D...就可以繼續嚟高潮.
有時同SP先來69 或口交,給SP先來高潮,再慢慢再插....令佢又可再享受

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-5-2 09:49 AM 發表 查看引用來源

你係果啲高潮完就乾晒果啲黎?
因為正常高潮係連住有三四個咁黎架喎。
點會只係有一個咁少呀?
睇黎要買啲KY返黎玩,遲下你男人肯定開發埋你後面…哈哈哈!

http://i1.hk/d/images/ ...
係呀好快乾, ky 係男朋友屋企先有,
如果佢上o黎我屋企條友有時會唔記得帶, 避孕套佢又諗到, o果d o野不嬲都放埋一齊o架啦! :smile_o02:
佢插得快都幾痛 :') 唯有死忍 :smile_o06:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-2 10:01 AM 發表 查看引用來源

係呀好快乾, ky 係男朋友屋企先有,
如果佢上o黎我屋企條友有時會唔記得帶, 避孕套佢又諗到, o果d o野不嬲都放埋一齊o架啦! :smile_o02:
佢插得快都幾痛 :') 唯有死忍 :smile_o06:
叫佢舔你妹妹,等妹妹出多D水就做得嚟舒服多,你又可享受男友為你服務:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆