上一頁下一頁
發新話題

有冇試過插條女時發現條女個西有精係裡面

收藏  |  訂閱
66  7.6k

引用:
原帖由 missgal 於 2013-4-9 02:37 AM 發表 查看引用來源
她下面會唔會好濶?咁open...你無中意左佢?有無減少對佢嘅好?
你哋話哂一齊,好難騎牛搵馬啵~做sp仲好

咁佢下面又唔係好濶,仲有啲窄添。鍾意都仲有少少,不過真係冇當初對佢咁好。想拍下拖先,如果有其他啱心水都甩佢架呀。

引用:
原帖由 missgal 於 2013-4-9 02:39 AM 發表 查看引用來源
她好dirty,樓主小心,dom唔係100% 口交一樣可以瀨。
相信條女樣,身材一定好得,如果唔係邊有咁多蕉食

咁有帶套都好好多,好過乜都冇。樣同身裁都ok gar,又乜都肯玩。佢多唔多蕉食我就唔知呀,不過我都好努力餵佢。

引用:
原帖由 WYLING 於 2013-4-9 11:22 AM 發表 查看引用來源

其實冇得嬲 佢都講明唔想搞你都仲入去 不過唔入去都唔知佢係咁 當付出少少知道條女咩人啦
其實我嬲係同我一齊仲同第二個搞,不過呢個付出真係大~~

引用:
原帖由 小狗123 於 2013-4-9 01:28 PM 發表 查看引用來源
佢都好淫下 今口爆佢啦都爽
而家冇得口爆佢,用口都會帶套。

引用:
原帖由 willy999 於 2013-4-9 02:21 PM 發表 查看引用來源
如果條女俾幾條仔唔戴套輪 咁下便咪精液滿溢

CHING睇得四仔太多了 :smile_35:

引用:
原帖由 GPRS組合 於 2013-4-8 05:18 PM 發表 查看引用來源
其實條女拍左幾個月,朋友介紹,識左第二日都已經扑左。有日收工,我whatsapp佢話上佢度,諗住買宵夜比佢食。點知等左一陣都冇覆我,咁我唔理照過去佢度,到左佢屋企樓下打比佢問佢想食乜,佢答我同姐妹食完飯,返緊 ...
c兄,你呢個經驗都好驚嚇吓

引用:
原帖由 GPRS組合 於 2013-4-9 02:33 PM 發表 查看引用來源

而家冇得口爆佢,用口都會帶套。
用口都帶套咪無感覺:smile_27:

引用:
原帖由 有情無情 於 2013-4-9 03:08 PM 發表 查看引用來源

c兄,你呢個經驗都好驚嚇吓
我自己都覺得好驚嚇,不過我諗冇乜人試過架呀。

引用:
原帖由 有情無情 於 2013-4-9 03:09 PM 發表 查看引用來源

用口都帶套咪無感覺:smile_27:
都ok既,用0.03,其實爭少少唔係太多。不過真係要含耐啲先有快感。

引用:
原帖由 GPRS組合 於 2013-4-9 03:09 PM 發表 查看引用來源

我自己都覺得好驚嚇,不過我諗冇乜人試過架呀。

我都係第一次見到有咁嘅post,真係嚇屎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆