分享係街度認識既一個女仔..有禮物送xD小更新#2

收藏  |  訂閱
36  10.8k

早晨入:smile_38: 放相睇啦:smile_38:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-4-5 06:45 PM 發表 查看引用來源
我想問如果個女仔話非禮咁點算:smile_45:夜mama已經自已一個人,後面仲要有個人跟住,比人逗幾句之後仲要比埋msn你,都幾搞笑架喎

同意:smile_o12:

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2013-4-7 11:59 PM 發表 查看引用來源
一問MSN佢就比 !?:smile_14:
樓主放D自拍照出黎
解開我地心中既疑惑啦
之後先知佢原黎未拍過拖..而且果晚天黑黑..冷冷地..就寫左佢msn比我了

有冇咁易呀

仲有....
唔係得罰講句, 有幾多女版友"欣賞"你份小禮物呢?

引用:
原帖由 奕林神手 於 2013-4-8 11:01 AM 發表 查看引用來源

之後先知佢原黎未拍過拖..而且果晚天黑黑..冷冷地..就寫左佢msn比我了
未拍過拖,所以比MSN你都可以講得通既,如果佢真係好(很)拍拖
但天黑黑,冷冷地,同佢會肯比MSN你,我真係諗唔到有D咩關係............
:smile_41:

我都想睇下佢有幾靚女!

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2013-4-8 04:31 PM 發表 查看引用來源

未拍過拖,所以比MSN你都可以講得通既,如果佢真係好(很)拍拖
但天黑黑,冷冷地,同佢會肯比MSN你,我真係諗唔到有D咩關係............
:smile_41:http://i.188channel.com/d/images/smilies/default/smile_41 ...
佢唔很拍拖呀..佢有鍾意既人..不過對方拒絕左佢..

引用:
原帖由 奕林神手 於 8-4-2013 09:25 PM 發表 查看引用來源佢唔很拍拖呀..佢有鍾意既人..不過對方拒絕左佢..
所以就比左你:smile_41:佢警覺性都好低

比我夜麻麻遇到甘既人 我一定大嗌非禮
個女仔都幾五識保護自己

前往最後回覆