上一頁下一頁
發新話題

男朋友鐘意唔除bra,,究竟係咩心態?

收藏  |  訂閱
41  5.2k

樓主既胸圍係咪好正呢

好多人都會咁做 兩個人可以玩ge 野唔係好多所以會俾人覺得有小小變態,我覺得好正常

我有個fd都有呢個僻好,我問點解要帶住bra來做?我fd話佢女友粒lin唔好睇,又黑,我fd話帶住bra來做可以幻想係粉紅色

引用:
原帖由 ihp 於 2013-3-29 12:13 PM 發表 查看引用來源
樓主既胸圍係咪好正呢
唔係啦,,連腸仔都夾唔到....

引用:
原帖由 kenirre 於 2013-3-29 12:33 PM 發表 查看引用來源
好多人都會咁做 兩個人可以玩ge 野唔係好多所以會俾人覺得有小小變態,我覺得好正常
我冇覺得佢變態,,但好奇佢諗咩姐

引用:
原帖由 愛的根源 於 2013-3-29 03:53 PM 發表 查看引用來源
我有個fd都有呢個僻好,我問點解要帶住bra來做?我fd話佢女友粒lin唔好睇,又黑,我fd話帶住bra來做可以幻想係粉紅色

呢樣我又自信唔關事,,因為我粒lin係淺色,,自問尚算好睇

純粹研究,無其它意思 ... 除左特殊喜好外,會唔會個胸形無咁合你男友心水!?

引用:
原帖由 siukeung141 於 2013-3-30 02:59 AM 發表 查看引用來源
純粹研究,無其它意思 ... 除左特殊喜好外,會唔會個胸形無咁合你男友心水!?
唔會,,我相信自己個胸冇問題

係咪太細唔想見..

引用:
原帖由 蒜蓉白菜仔 於 2013-3-28 05:56 PM 發表 查看引用來源

唔係,信我,放心,多D著你男友鍾意你著衫同風格,包佢床上表演如獅子猛虎剛猛
佢唔鍾意除BAR,你最好底褲都唔好除晒,除剩一邊腳或者直情唔使除,直接"文"開就搞,真係好正
講得好啱!我都有叫女友著住我鍾意既內衣款式同顏色, 加埋我鍾意既外衣款式, 搞旣時候興奮十倍!
我都鍾意"唔除晒女友條底褲,除剩一邊腳或者直情唔使除" 好鬼正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆