天下女人同樣鹹濕?

收藏  |  訂閱
30  4.9k

引用:
原帖由 edwinsan0966 於 2013-3-4 11:46 PM 發表 查看引用來源
其實比人話好淫蕩⋯係一句贊美!!!

我都係咁同女友講,總之大家性Happy!

淫同蕩係兩樣野黎架喎:smile_35:
話女仔淫, 我覺得 ok, 算係讚美
但話女仔蕩就講緊另一樣野...:smile_35:

系嫁....證明我吾系性冷感喇
引用:
原帖由 edwinsan0966 於 2013-3-4 11:46 PM 發表 查看引用來源
其實比人話好淫蕩⋯係一句贊美!!!

我都係咁同女友講,總之大家性Happy!

引用:
原帖由 u.sparistrend 於 2013-3-4 10:46 PM 發表 查看引用來源
我成日都好想做愛WO! 我既幻想可以好淫,咩情況下? 我見到我中意既類型 就會幻想,特別鬼仔!
有幾淫?
講黎聽下
:smile_41:

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-5 02:35 AM 發表 查看引用來源
你仲成日性衝動添
:smile_30:

女人咸濕會含蓄好多

引用:
原帖由 奇毒 於 2013-3-3 05:52 PM 發表 查看引用來源

成個香港咁多人, 當然一定有例外, 我亦唔係話全部係咁

但比其他周邊地方, 香港女仔自細被教育到封閉保守, 對性呢樣野絕大部份都係好抗拒

現實係咁無可否認, 只要過隔離"成人交友"版已經可以見到晒

...
非常認同,真係難為d男人:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-3-5 10:18 PM 發表 查看引用來源

非常認同,真係難為d男人:smile_39:
應該係女人慘 d

引用:
原帖由 人肉叉燒包 於 2013-3-3 02:49 AM 發表 查看引用來源
當同男友好耐無見,好耐無錫,又未試過咩咩,又好想試嘅時候,夜媽媽訓教前就會幻想同佢咩咩

Me too 超想捉佢上床愛愛

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-5 02:35 AM 發表 查看引用來源
一講到SEX嘢就濕哂想要呀?:smile_04:

引用:
原帖由 Gab15 於 2013-3-9 09:33 PM 發表 查看引用來源

一講到SEX嘢就濕哂想要呀?:smile_04:
應該係啦........

前往最後回覆