上一頁下一頁
發新話題

唔帶BRA

收藏  |  訂閱
40  5.8k

回覆 1# 的帖子

物競天擇,適者生存
雌性對住D有雄性(味)力既動物,有性衝動,想交配,想做愛係正常
因為交配後所生出黎既後代,有機會成為有雄性(味)力既雄性,結果,因為有雄性(味)力既優勢,大部份既雌性會向佢發姣,或者叫做發情,感後代就可以有更多機會做愛,產生後代。

既然我地係前人既後代,我地就自然有前人既基因OR遺傳,所以你見到D高大大隻男,而發姣發賤係好正常。

至於果D無咩吸引力既雄性,因為佢地既後代缺乏(味)力,EVEN係缺乏求生力,所以佢地既後代會缺乏交配機會,因為無雌性向佢地發姣。
假設有一雌性向無吸引力既雄性發姣同做愛,佢生出黎既後代會有機會係無吸引力既雄性,結果,後代無機會做愛,無機會生仔,而絕種。

如果係男仔既話,就希望自己比其他男人有更強既雄性(味)力啦。
物競天擇 就係感殘忍。

未試過....咪試下喇~
品洋腸~~

引用:
原帖由 wantedbabe 於 2013-1-27 07:16 PM 發表 查看引用來源唔知點解同我講野果陣見到佢偷望我對奶奶好HIGH 想再擠深D乳溝比佢睇  :smile_13: 又會想再露多D,:smile_13:
西痕博吊

……

引用:
原帖由 wantedbabe 於 2013-1-27 06:53 PM 發表 查看引用來源
死啦  ..我係美國讀書,租人地屋住,
搬左個新HOUSEMATE 好高好大隻既肌肉男仔同一齊住,
唔知點解 想有D 想係佢面前唔帶BRA 既FEEL:smile_13:

有時係佢前面,都會突登拉抵D件衫,
我個胸唔好大, 得34C, 不過都算 ...
妳太保守,應該一入到屋就剝光豬,同佢講我習慣係屋入面乜都唔著

引用:
原帖由 wantedbabe 於 2013-1-27 07:31 PM 發表 查看引用來源
唔敢做出面
,我平時都無帶BRA,搵D 頭髮遮住.
但又想佢及我

有咩方法不經意咁,比佢及野呀?
不經意咁整濕件T恤,又扮哂唔知道,透點俾佢睇囉:smile_47:

唔帶bra好出奇咩, 個個鬼妹都唔帶bra出街

有咩所謂, 肌肉男都突點, 一齊突!

引用:
原帖由 wantedbabe 於 2013-1-27 18:53 發表 查看引用來源
死啦  ..我係美國讀書,租人地屋住,
搬左個新HOUSEMATE 好高好大隻既肌肉男仔同一齊住,
唔知點解 想有D 想係佢面前唔帶BRA 既FEEL:smile_13:

有時係佢前面,都會突登拉抵D件衫,
我個胸唔好大, 得34C, 不過都算 ...
睇來妳想引誘佢

引用:
原帖由 wantedbabe 於 2013-1-27 20:13 發表 查看引用來源
係呀,成日都唔著上衣,好大隻 好似好勁咁.想比佢扑:smile_13:
大隻只係肌肉,唔代表勁ga,呢個係好多sister會誤解
就好似以為消防員就勁
咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆