鐘意用震蛋,係咪唔正常?

收藏  |  訂閱
32  3.6k

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-1-9 01:21 AM 發表 查看引用來源多謝大家的回答。感激。我拍過2次拖,兩個男仔都好TAKE CARE我而且性能力都正常,唔知係咪自己性慾唔強定還是性愛so far唔係自己想像中咁美好?我發覺自己有需要時,係情願用玩具去滿足,反而prefer同男友攬 ...
可以同男朋友一齊玩吖嘛!

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-1-9 01:58 AM 發表 查看引用來源

可能係妳懶,用玩具可以隨時自己來
加一點點既幻想,令自己滿足就算

sex係雙方努力去令大家都獲得滿足既
試下去感受下令對方滿個份成功感啦

Thank you for your advise. It do remind me a lot!

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-1-9 01:21 AM 發表 查看引用來源
多謝大家的回答。感激。

我拍過2次拖,兩個男仔都好TAKE CARE我而且性能力都正常,唔知係咪自己性慾唔強定還是性愛so far唔係自己想像中咁美好?

我發覺自己有需要時,係情願用玩具去滿足,反而prefer同男友攬 ...
佢 d 地技術滿足唔到你
:smile_o01:

只是喜好問題,無話正唔正常

有時候對於自己搵快感既方法,都會令自己諗咁做係咪好
不過我覺得用性玩具完全唔係咩壞事
不過,好多人都唔知,即使係性玩具,都要保持衛生
如果淨係自己用就好,唔係的話都會傳染的

至於妳關於同男朋友既事,我諗,因為性係兩個人既事,
所以下次妳地做個陣,就不如同佢傾下,妳覺得點樣做會令妳舒服啲
或者妳示簵用震蛋比佢睇,話比佢知妳點樣情況下會舒服,等佢配合到妳
咁樣兩個人就可以更加一齊享受到性

當然再有唔明或者想搵人幫手,方間有啲支援性既熱線,可以打去問問

:smile_40:震蛋加幻想下, 真係爽過同仔做…我單身果段日子, 又唔想同人sex partner,真係全靠蛋蛋, 一樣生活愉快,到而家有拍拖, 有男友做愛(good sex skills)都好…我都仲有自己玩蛋蛋

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-1-9 01:21 AM 發表 查看引用來源多謝大家的回答。感激。我拍過2次拖,兩個男仔都好TAKE CARE我而且性能力都正常,唔知係咪自己性慾唔強定還是性愛so far唔係自己想像中咁美好?我發覺自己有需要時,係情願用玩具去滿足,反而prefer同男友攬 ...
我明,男友係心理上滿足, 有d獸性生理慾望都係搵蛋蛋好…:smile_13:some fantasy really too wild and dont want him to know , but while playing with it , can just relax with that

回覆 19# 的帖子

蛋蛋方便快捷,正常既,不過始終係死物,叫男友多D技巧

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-1-9 01:21 AM 發表 查看引用來源
多謝大家的回答。感激。

我拍過2次拖,兩個男仔都好TAKE CARE我而且性能力都正常,唔知係咪自己性慾唔強定還是性愛so far唔係自己想像中咁美好?

我發覺自己有需要時,係情願用玩具去滿足,反而prefer同男友攬 ...
你未搵到一條令你轉移視線的肉棒姐

引用:
原帖由 aprilady 於 2013-1-6 02:22 AM 發表 查看引用來源
鐘意用震蛋多過同男朋友造愛,係咪唔正常?

冇問題 wor, 完全正常. 唔好話玩震旦啦, 好多女仔鍾意自慰多過同男朋友造愛。

前往最後回覆