上一頁下一頁
發新話題

琴晚0係女網友屋企過夜

收藏  |  訂閱
116  34.2k

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-7-11 10:20 AM 發表 查看引用來源溝唔到啦,因為我走左之後SMS比佢又無覆,剛剛SMS比佢又無理,可能我只係免費鴨,不過佢咁索,如果要比錢都係我比先,所以我著數左
唔緊要啦,女人係咁,鐘意就咩都得,唔鐘意就做咩都無用。

繼續努力,好快會搵到個更正既。

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-7-11 10:23 AM 發表 查看引用來源本身唔想打全名先用二笠,其實係叫HK2LOVE 網友俗稱二笠
我明二笠係乜,不過要login同無電話版本,所以要有時間先玩得。

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-7-11 10:38 AM 發表 查看引用來源
我明二笠係乜,不過要login同無電話版本,所以要有時間先玩得。

我見你話未見過呢個網站咪解釋下,你意思係知道二笠係代表2LOVE既意思??

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-7-11 10:41 AM 發表 查看引用來源我見你話未見過呢個網站咪解釋下,你意思係知道二笠係代表2LOVE既意思??
無錯,我估到二笠即係2love。

我意思係一個咁出名既網站我都唔識,所以有D慚愧。:smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2012-7-11 10:48 AM 發表 查看引用來源
無錯,我估到二笠即係2love。

我意思係一個咁出名既網站我都唔識,所以有D慚愧。:smile_35::smile_35::smile_35:

傻啦,又唔係乜野大事,唔一定要知既!不過二笠係幾出名,好多人去,0個度有好多個ROOM,其中3個成日都滿晒人!正如我都唔知陳偉霆係邊個?你知唔知???

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-7-11 10:52 AM 發表 查看引用來源傻啦,又唔係乜野大事,唔一定要知既!不過二笠係幾出名,好多人去,0個度有好多個ROOM,其中3個成日都滿晒人!正如我都唔知陳偉霆係邊個?你知唔知???
哈哈哈,俾你笑鬼死,其實好少睇電視,所以好多明星都淨係聽過個名,唔認得樣,包括你講o個個。

以前玩過hk.com,最近玩skout,個Apps都係引版版友介紹,不過玩得多會悶,開始黎黎去去都係個幾句台詞,命中率又低,所以都下見識下就算。

大佬,請問邊個聊天室同討論區?

引用:
原帖由 偽善 於 2012-7-11 11:29 AM 發表 查看引用來源
大佬,請問邊個聊天室同討論區?

www.hk2love.com

唔好叫我大佬,我無做大佬好耐啦,哈

其實我就算去聊天室都比較少入room度傾計,都係睇留言多,因為
有0的女好煩,問幾歲住邊又話0的人成日咁問,無新意,有時想用私下
傾計,有0的人又唔喜歡,話又唔係有乜唔見得光,點解用私下,要求多多,麻煩

回覆 25# 的帖子

陳瑋,我識!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆