上一頁下一頁
發新話題

宏X- 拒收小費

收藏  |  訂閱
59  12.5k

引用:
原帖由 happy? 於 2012-6-30 08:21 PM 發表 查看引用來源
我平時都好少出聲...
今次真係認唔住....
佢個收費係"一"個鐘架...:@:@:@:@:@:@
各位ching,sis要小心....
什麼認唔住 忍唔住 呀??!
内容 都有講一個鐘啦 ~
唔睇清楚 係你自已蝕底

引用:
原帖由 高文 於 2012-6-30 03:08 PM 發表 查看引用來源

何以見得呢?:smile_15:我睇得出佢好俾心機寫,就係因為你地呢堆粉人成日話人係ad,搞到呢板水靜河飛:smile_15:有本事你就寫份出黎俾我地睇!:smile_45:
引用:
原帖由 大眼睛TP 於 2012-6-30 05:18 PM 發表 查看引用來源
夠中肯 !  :smile_o12:
係唔係廣告睇帖嘅師兄自己識得分 !  :smile_o10:
就算係廣告又如何,
起碼帶俾大家一啲資訊可以分享,
就算冇益都叫做有建設性吖 !    
睇完唔回讓 ...
多謝支持
佢地話係AD,我只會覺得佢地 無知 無智慧 同 無見識!!

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2012-6-30 08:33 PM 發表 查看引用來源

多謝支持
佢地話係AD,我只會覺得佢地 無知 無智慧 同 見識少!!
呢到係咁架啦,氣量大d啦,洗乜咁認真。。。。:smile_45:

引用:
原帖由 權王 於 2012-6-30 09:13 PM 發表 查看引用來源

呢到係咁架啦,氣量大d啦,洗乜咁認真。。。。:smile_45:
你之前個Post 我都有支持
而家屈我賣廣告,仲好意思叫人 氣量大 d??!
呢到係咁,你就應該 係咁?! 你無自已 主見 咩???!

我都系噚日去完,房間OK,冲凉房得乾蒸冇濕蒸,揼完骨落去食飯,要分開找數,食飯偿錢都合理.

好貴~中式60都要98

:smile_o12:
支持你~!!!!!

無洗小費都真係好消息

我好能憎班LOCKER仔入場唔埋你,離場包圍你果D現實性格,所以我非常喜歡拒收小費呢項措施。:smile_o12:

雖然唔駛小費,不過已經打埋入個價錢度啦:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆