認真, 其實沉船唔一定係壞事

收藏  |  訂閱
29  6.3k

咁你情願做隻自由擒嘅禽獸,
定你做水魚股東吖 ?

:smile_o01:

點解成日講沉JS?

十年前,我們在金色時代玩的時候,是沉Model,沉二奶,沉空姐...有沒人重記得金色時代呵, 深圳的天上人間。

簡直係天堂:smile_34:

引用:
原帖由 積屍冥氣界波 於 2012-6-23 03:33 AM 發表 查看引用來源
恭喜你成為禽獸。我二十年前巳走上了這一步

二十年前 ? 我比你時間短些少:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 happy^.^ 於 2012-6-23 01:08 AM 發表 查看引用來源首先, 呢個世界, 你唔沉船, 冇人可以逼到你沉, 但能夠沉船係一種福份, 因為你對愛情投入, 我記得我當年第一次係在水一方沉船時, 好似中左降頭咁, 完全冇心工作, 發夢都想起她, 經常幻想她只會為你一人推油, 日 ...
我十幾年前開始在橋頭按摩開始,我技師食唔少,經常返啅,但真係一個都無沉過喎,因為我時常警惕自己,佢地係G,貪錢,會上身,所以啅到咁上下就下一位囉,講真果D女妳啅多一兩次你都厭厭地啦係咪?我真係唔明D Ching 點解會沉?不過我試過有一個js 我keep住玩成年,得閑就啅下佢,有時在按摩房搞(我去果間係叫做正經場,當然內裡有老鼠,其中有一間日式房係外面睇唔到的),有時在佢家,但佢一叫我送野我就唔理佢,雖然係一兩百元的小禮物但我堅持唔送,因為一送就越踩越深,如果在按摩房搞就簽一張老毛,咁當然唔係個個都可以,但我覺得千祈唔好比佢地食住你,無得搞咪忍下囉,下一個囉,唔好為左一時衝就沉落去。
咁樣唔係孤九寒,而係保護自己,你明知踩落去你只會比佢食住上,甚至可能做埋股東,因為果D 囡跟本睇穿你,知你下身控制緊上身,所以吊高來賣。

唔好武肉禽獸。

同意啊! 溝得果D女就係要有心理準備!
要知道遊戲規則啊! 要睇清楚佢咩底先啊!

引用:
原帖由 happy^.^ 於 2012-6-23 01:08 發表 [url=http·://www.discuss.com.hk/redirect.php?·fgoto=findpost&pid=333225771&ptid=19602502]查看引用來源[/url]
首先, 呢個世界, 你唔沉船, 冇人可以逼到你沉, 但能夠沉船係一種福份, 因為你對愛情投入,
我記得我當年第一次係在水一方沉船時, 好似中左降頭咁, 完全冇心工作, 發夢都想起她, 經

常幻想她只會為你一人推油, 日 ...
个Js点傷你

做禽獸咪好。學咩鬼野沈船,囉來搞,明買明賣最好

我都沈左:smile_24:

前往最後回覆