上一頁下一頁
發新話題

玩家人生1-24(真實長編故事)(原創)已更新至#24

收藏  |  訂閱
107  134.7k

great story! thanks for sharing!

玩家人生11(真實長編故事)(原創)

清晨5:15am , 旺角新寶戲院附近 , 某新裝修的高檔茶餐廳。

「射啦.............!!!!!!!」Ricky全身打震 , 濃濃的精液灌進全裸的美麗茶餐廳年輕老闆娘Cherry的下體。「正 , 爽ar。」Ricky滿足的抽起事後煙來 。「你就爽 , 我就來要開檔啦 , 你射晒入去我度 , 我點清潔wow....」Cherry抱怨道。「車 , 我樓上咪租左個單位俾你 , 你上去沖過涼咪得lor」男人倒豪不在乎。「係ar Cherry , 今日你唔好太夜走 , 今晚6:30同我送份保單過中環俾個客簽ok , 我轉頭send個地址俾你 , 個客最like行政套裝 , 你上去一定掂 , 我走啦。」Cherry心中一酸 , 幾乎想哭 , 表面卻看不出來道:「ok , 我做野 , 你放心!」
「good girl !」Ricky和Cherry來一個濕吻後 , 替Cherry和自己穿好衣服 , 就離開了。

Cherry看著Ricky離開的背影 , 眼淚再控制不住:「Ricky , 我真係好愛你 , 但其實..........你對我到底有無些少愛意呢?」

9千幾人次 , 得甘小回應sosad
#11在office寫的 , 因為環境不太方便 , 寫得較短
12 , 13is coming:smile_30:

Very good more please

玩家人生12(真實長編故事)(原創)

700pm , 中環某總行頂樓 , Cherry正在見客 , 不 , 正確說法可能說接客會更適合 . 兩男一女正在玩荒淫3P , Cherry上身行政套裝 , 下身赤裸 , 修長美腿卻穿著性感的黑色漁網絲襪和高跟鞋 , 下體和屁眼更有一條大陽具在高速抽插著 , 前後兩洞同時遭攻擊 , Cherry忍不住淫聲狂叫:「好勁 ! 大細高生好勁 , 我死啦 , 呀……..噢…….」浮誇不是人人喜歡 , 大細高生這類富二代兄弟 , 浮誇就是生活 , Cherry的高度劇情配合 , 正合他倆的個性 , 細高生故意用視像打給Ricky , 接通後道 : 「Ricky仔 , 你份保單果然係度身訂做 , 貼身服務 , 哈哈 」說時 一故意把iphone放到Cherry面前 , 兩兄弟同時加速抽插 , 「呀……..啊……………. 大細高生好勁 , 好大 , 舒服死 , 我要出啦…….大力d , oh……」Cherry一方面滿足大細高生 , 一方面有點點對Ricky的報復心態 , 表現得更落力 , 細高生將iphone收回 , 大笑道:「放心la Ricky仔 , 合約我們已經簽左 , 夜d叫Cherry拿番俾你 , 你11:00pm搵人來車佢啦 , 我驚佢一陣無力走ar , haha !」11:00pm , Cherry吃了一驚 , 現在才7:00pm啊…………

Cherry對Ricky的報復心態 , 對Ricky有沒有影響呢 ? Ricky人在屯門圖書館 , 那麼有文化氣息 ? 才不………「行得啦Ricky」一位嬌柔女聲說 , 年約25 , 黑色行政套裝 , 白色恤3 , 長頭髮 , 眼鏡 , 相信Ricky對嬌小而清純的女孩子有點情意結 , 這女孩是清純得來有點古典味的那種………「啊 ! 唔怪得今晚唔得閒同我地唱K la , 原來我地既圖書館之花Grace有男朋友接」「嘩!西裝骨骨 , 一表人材 , 呢d先配得起我們副館長ma」身邊同事起哄 , Grace俏臉通紅 , 捉著Ricky快步逃走。「都叫你唔好來圖書館接我ga la !」Grace抱怨。「甘我掛住老婆仔ma……..」Ricky說。「鬼係你老婆!」Grace如是說 , 卻是一臉幸福………「快d行啦 , 我買左紅酒同牛排 , 今晚你有福呀 , 我親自下廚……….」「你煮 !? 同你拍左半年拖我都唔知你識煮飯wow , 食完明早會唔會返唔到工ga ?」「超!我仲有大量優點 , 你未知姐」….兩人手拖手 , 開車回Ricky租給Grace的黃金海岸豪宅單位………要淡忘自己女人給人搞的怒火 , 最好的方法 , 就是從另一個高質素女人的美麗身軀上得回滿足 , Ricky想。

Ricky這樣想的同時 , Cherry卻在想 , 若今晚沒有車 , 恐怕真的無力走。鏡頭拉遠 , 全身赤裸的Cherry下體插著一個灌腸噐 , 兩乳頭更有一條渡電器 , 四周則是大量手扣 , 皮鞭等SM工具………

「GAME START !」大細高生狂笑著 , 打開電制和灌腸噐………

good.

寫得太好了!我好喜歡!謝謝分享

好睇
支持

玩家人生13(真實長編故事)(原創)

「嘩……………….唔好!!!!!!!」Cherry全身劇震 , 電力從乳頭流至全身 , 同時肛門卻給灌腸噐衝進大量液體 , 肚慢慢的漲大起來。Cherry雙手給手扣扣在背後 , 整個人不斷在地上掙扎 , 打滾..「死啦 , 要死啦 , 嘩…………唔好」「呵呵..再激d!!!!!!!」大高生怪笑 , Cherry慘叫同時大高生把居然將一金魚放進Cherry下體 , 金魚離水自然不斷掙扎……..這可苦了Cherry「啊呀…………..死………噢..嗚鳴……..」可憐Cherry淚流滿對面 , 更給性虐得全身抽筋 , 口水都流出來了………..「屁股…啊……….」細高生拿走灌腸噐 , 卻用肛門塞塞住Cherry的屁眼 , 肚漲得如有了7個月身身孕………..「好想all屎呀 , 一定ga la , 全部灌腸噐的液體都係瀉藥來ma , 不過甘wow , 現在先8:30 , 甘快俾你all到一地係 , 我們仲點玩 ? 呵呵!話時話 , 我有d急尿就真」說完 , 賤人居然將陽具塞進Cherry口中, 放起尿來!!!!!!!「拿!飲晒佢 , 保身ga」 , 大高生都不閒著 , 在Cherry下體 , 不斷更換掙扎至死的金魚 , 「shit , 12條玩死晒 , 又要買過tim , haha ! 呀 ! 有新野玩 !!!!!!!!」變態人又有變態玩意 , 居然將自己的拳頭強塞進Cherry下體………「呀……!!!!!!!」Cherry想慘叫 , 卻反吞下了細高生的尿液………

美麗茶餐廳年輕老闆娘Cherry在受難 , 有著古典美的圖書館副館長Grace卻在享受著………享受完Ricky親自下廚晚飯的Grace知恩圖報 , 在廚房洗碗途中 , 卻給Ricky脫光下了身, Grace用手清潔碗碟 , Ricky卻用舌頭清潔Grace的下體 , 「啊 , 未沖涼ma , 不要la……..呀……」Grace是較保守的女孩 , 這種荒唐羞得她滿面通紅 , 奈何身體反應卻出賣了她 , 在Ricky純熟的口技下 , 2分鐘左右 , 就己經一地淫水 , 高潮了……..「唔 , 果然敏感…..」Ricky心想………..抱起全身發軟嬌喘連連的Grace , 就往浴室走去。

好正!好激!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆