上一頁下一頁
發新話題

第一次深圳沙尾 ktv report !!

收藏  |  訂閱
159  22.8k

係咀咀,我通常都係等DJ溝我.

但都有D DJ可以問佢去5去. 俾錢等佢收工搞掂!

回覆20 #的帖子

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-27 06:19 PM 發表 查看引用來源感覺果D唔係明出來做既囡..好似DJ   媽咪..果D咁..又想食下.但DJ著起DJ服又幾吸引
甘你之前又話吾想溝,想比錢搞店…而家又話中意佢地吾係出黎做既感覺!你想清楚自己想點先啦!

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-27 06:33 PM 發表 查看引用來源
甘你之前又話吾想溝,想比錢搞店…而家又話中意佢地吾係出黎做既感覺!你想清楚自己想點先啦!

:smile_14:係唔想溝呀!..只係想..用錢(明問價)食下DJ  媽咪果D囡..:smile_13:

回覆21 #的帖子

引用:
原帖由 canon123 於 2011-9-27 06:26 PM 發表 查看引用來源係咀咀,我通常都係等DJ溝我. 但都有D DJ可以問佢去5去. 俾錢等佢收工搞掂!
樓主放部8310系台面!四條友酒錢張單吾過千…你估有矛dj會溝佢?

回覆23 #的帖子

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-27 06:36 PM 發表 查看引用來源:smile_14:係唔想溝呀!..只係想..用錢(明問價)食下DJ  媽咪果D囡..:smile_13:
甘明碼實價米即係出黎做!仲要係明做果只!甘同坐你隔離果只雞有什麼分別?

多謝師兄深圳沙尾ktv...真系飲酒好悶:smile_27:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-27 06:37 PM 發表 查看引用來源
樓主放部8310系台面!四條友酒錢張單吾過千…你估有矛dj會溝佢?

8310我唔會放係台面:smile_13:  咁去KTV好難飲幾千銀掛:smile_42:

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2011-9-27 06:48 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄深圳沙尾ktv...真系飲酒好悶:smile_27:
都唔會既..至在同朋友一齊玩姐..

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-27 06:40 PM 發表 查看引用來源
甘明碼實價米即係出黎做!仲要係明做果只!甘同坐你隔離果只雞有什麼分別?

所以我就係想問你地..DJ 都係可以上的嗎?
咁答案係可以的

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-27 05:23 PM 發表 查看引用來源

多謝..
你都知間埸:smile_40:...果d  dj係唔係可以上房架,?
洗廁所果的都得 陳七團長至愛:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆