上一頁下一頁
發新話題

臨別”揪波”!!!

收藏  |  訂閱
54  6.8k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2011-9-15 23:34 發表 查看引用來源

嗯.. :smile_o01:  咁就差唔多..  
我成日以為你隻野係"男扮女account" ..

條仔好似幾得喎.. 你呢... 等你update  關注你吓~http://i.discuss.com.hk/d/images/smilies/default/smile_o15.gif
你係男??????

係度估下妹妹三圍先!34B-24-35!

呢招?bf易如反掌啦,佢每星期起碼做gym一次架!
引用:
原帖由 KkenEN 於 2011-9-15 11:32 PM 發表 查看引用來源

我已經好有畫面………一定係抱住你黎玩!wow~入忍晒!企係度搖…唔怪得你宜家甘渴啦!!

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-15 11:40 PM 發表 查看引用來源
呢招?bf易如反掌啦,佢每星期起碼做gym一次架!

你得果一百磅…要抱起你!易如反掌!!企係度屌…真係好好Feel

差少少!好接近!
引用:
原帖由 KkenEN 於 2011-9-15 11:39 PM 發表 查看引用來源
係度估下妹妹三圍先!34B-24-35!

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-15 11:43 PM 發表 查看引用來源
差少少!好接近!

甘應該係33B~24~34!再錯就唔估Lu

你又知喎依家唔係扮女引你?
引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2011-9-15 11:34 PM 發表 查看引用來源

嗯.. :smile_o01:  咁就差唔多..  
我成日以為你隻野係"男扮女account" ..

條仔好似幾得喎.. 你呢... 等你update  關注你吓~http://i.discuss.com.hk/d/images/smilies/default/smile_o15.gif

貢你今晚咪可以去曳曳!
引用:
原帖由 KkenEN 於 2011-9-15 11:34 PM 發表 查看引用來源

我老婆返左外家陪外母!所以咪上黎逛下囉!!

你估一百磅嘢少呀,唔係個個嘟得架,佢有麒麟臂先卓卓有餘咋,閒閒地企插十分鐘喎!

超爽!
引用:
原帖由 KkenEN 於 2011-9-15 11:43 PM 發表 查看引用來源

你得果一百磅…要抱起你!易如反掌!!企係度屌…真係好好Feel

大近視!一講起佢,攪到人地巧架字佢,巧想要呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆