女友仲係處.. 想曳曳?? 結婚先!! 各位巴打點算t^t

收藏  |  訂閱
30  1.7k

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:19 AM 發表 查看引用來源
俾你溝條女,你地 D 男人會放過佢咩?樓主衣家都問人點算,睇下點攪啦,條女仲話2X tim,仲係處,所以我咪話我今日係處囉,你諗諗係唔係~~haha
咁我就唔知樓主條女係咪真處囉,不過咁有啲女又真係姣古老石山,不過少囉。

你~~ 今日都唔包係處啦,過到今晚先講啦…

引用:
原帖由 irish-coffee 於 2011-8-20 10:23 AM 發表 查看引用來源

我識一個三十先破,死未!
唔喃係嘛,恐龍黎~~~~~絕種:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:23 AM 發表 查看引用來源
講俾你聽你有俾唔返個處我既~~haha..........換衫油埋 d 灰水出發
得吖… 横掂你上開去,咪順手補番佢囉,上面好多補處舖格。係喎!咁你又值錢啲喎…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:24 AM 發表 查看引用來源

咁我就唔知樓主條女係咪真處囉,不過咁有啲女又真係姣古老石山,不過少囉。

你~~ 今日都唔包係處啦,過到今晚先講啦…
埃會好好保護自己啦,最多唔著 g-string 著 t-back 囉,d 布多小小

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:27 AM 發表 查看引用來源

得吖… 横掂你上開去,咪順手補番佢囉,上面好多補處舖格。係喎!咁你又值錢啲喎…
啍~~~~~~

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:28 AM 發表 查看引用來源
埃會好好保護自己啦,最多唔著 g-string 著 t-back 囉,d 布多小小
超!你保到先算啦!上次比人吹兩野瀨兩野咪拎拎渣渣都無埋…

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:25 AM 發表 查看引用來源
唔喃係嘛,恐龍黎~~~~~絕種:smile_44::smile_44::smile_44:
真係,仲要係畀佢老公破,唔到你唔信!
仲要唔係信徒喎!

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:29 AM 發表 查看引用來源
啍~~~~~~
係未幫你諗得姣周到呢…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-20 10:30 AM 發表 查看引用來源

超!你保到先算啦!上次比人吹兩野瀨兩野咪拎拎渣渣都無埋…
E~~~講起都:smile_13::smile_13::smile_39::smile_39::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-8-20 10:39 AM 發表 查看引用來源
E~~~講起都:smile_13::smile_13::smile_39::smile_39::smile_o05::smile_o05:
知衰呢…你知你幾矛用啦!唔係敎你野仲係度串番我轉頭…啍!

前往最後回覆