上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.1k

引用:
原帖由 roby0821 於 2011-6-21 01:49 PM 發表 查看引用來源

同呢樣野有咩關係 由憐生愛
應該點講, 唔......大家都有不平凡的過去.  再講, 我講既係事實, at least我唔係一d什麼俾輪姦, 又外露咁跨張, 你地中意可以當story 聽, 性愛既野, 大家都係成年人, 我係會如實講出的.

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 01:58 PM 發表 查看引用來源

應該點講, 唔......大家都有不平凡的過去.  再講, 我講既係事實, at least我唔係一d什麼俾輪姦, 又外露咁跨張, 你地中意可以當story 聽, 性愛既野, 大家都係成年人, 我係會如實講出的.
可惜我只能用眼"看":smile_24:

咁就快D出PART2啦,女BOSS!!!!!!

我都想有個咁樣女BOSS

你咁易濕??太耐無做?

點解呢排咁多女Boss嘅,揾下身邊有冇先.

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 01:11 PM 發表 查看引用來源
首先, 我要講, 我唔係中意襤交, 一個已經接近40歲既女人, 又點會比後生過自己10多年既男仔中意呢. 除了他…..一個細我12年的下屬.

件事發生在前年, 我自己o係22歲既時候結婚, 24歲生左大仔, 25歲生左細仔, 唔…. ...
入黎支持下先:smile_o12:
跟住點?

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 13:11 發表 查看引用來源
首先, 我要講, 我唔係中意襤交, 一個已經接近40歲既女人, 又點會比後生過自己10多年既男仔中意呢. 除了他…..一個細我12年的下屬.

件事發生在前年, 我自己o係22歲既時候結婚, 24歲生左大仔, 25歲生左細仔, 唔…. ...
同呢個男仔既一段情之後

你在思想上, 有什麼觀點改變左呢 ?

好彩唔係我boss:smile_o10: :smile_o10:
差d嚇死:smile_o04:

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2011-6-21 03:04 PM 發表 查看引用來源
好彩唔係我boss:smile_o10: :smile_o10:
差d嚇死:smile_o04:
你們一定岩傾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆