上一頁下一頁
發新話題

[朋友仔心事]佢成日都好心多..會彈走技師/睇多幾輪技師..但又唔想煩部長..

收藏  |  訂閱
53  4.2k

引用:
原帖由 頒導班子 於 22-5-2011 17:10 發表 查看引用來源
求其選第三個入泥未得嘍!好又一餐,吾好又一餐.

吾係邊度有比較?
:smile_o12:
佢個人鍾意餐餐食好野..冇得救..

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-5-22 12:19 PM 發表 查看引用來源

和諧號嗰個車站同深廣鐵路個車站同嗎?
唔同呀 ,, 總之出左關口直行就見到
大大隻字 搵唔到咪問人囉 :smile_53:

引用:
原帖由 Ryan 於 22-5-2011 17:50 發表 查看引用來源

唔同呀 ,, 總之出左關口直行就見到
大大隻字 搵唔到咪問人囉 :smile_53:
好!!!!!!!! 上邊有冇打風

叫你個朋友返屋企自己打飛機,你又唔駛上來問人煩到我地一舉兩得:smile_45:

引用:
原帖由 roland-moon 於 22-5-2011 18:17 發表 查看引用來源
叫你個朋友返屋企自己打飛機,你又唔駛上來問人煩到我地一舉兩得:smile_45:
哼..而GA上黎同你地傾計好煩住你地咩

引用:
原帖由 roland-moon 於 2011-5-22 06:17 PM 發表 查看引用來源
睇得清唔清楚,明唔明!!:smile_45:

引用:
原帖由 roland-moon 於 22-5-2011 18:43 發表 查看引用來源

睇得清唔清楚,明唔明!!:smile_45:
佢要揾女打!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-5-22 06:45 PM 發表 查看引用來源

佢要揾女打!!!!!!!!!!
而家單撈4仔咁EASY,叫佢睇住4仔打咪得囉,真係慳車錢同時間:smile_45:

引用:
原帖由 -※HKD男至尊※- 於 2011-5-22 06:39 PM 發表 查看引用來源

哼..而GA上黎同你地傾計好煩住你地咩
無煩到我地班雞虫,反而被你.....:smile_03:

引用:
原帖由 roland-moon 於 22-5-2011 18:50 發表 查看引用來源

而家單撈4仔咁EASY,叫佢睇住4仔打咪得囉,真係慳車錢同時間:smile_45:
又唔係真人...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆