上一頁下一頁
發新話題

搞搞陣之旅 Part 2 #356 Part 3 #485 [5/26 Updated]

收藏  |  訂閱
1.2k  108.2k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-19 08:58 AM 發表 查看引用來源

等你出 part two ga.....
等下啦..... 寫都要時間架... 等多D人comment先啦...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-19 09:01 AM 發表 查看引用來源

等下啦..... 寫都要時間架... 等多D人comment先啦...
OK....  你係美國定居架…老公係未鬼佬黎架?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-19 09:06 AM 發表 查看引用來源

OK....  你係美國定居架…老公係未鬼佬黎架?
唔係鬼佬,, 唔係黑鬼.. :smile_o01:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-19 09:07 AM 發表 查看引用來源

唔係鬼佬,, 唔係黑鬼.. :smile_o01:
香港人? …有無試過鬼佬同黑鬼…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-19 09:09 AM 發表 查看引用來源

香港人? …有無試過鬼佬同黑鬼…
係呀...

無試過喎..... 長得制.... 應該無可能含得哂.... :smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-19 09:09 AM 發表 查看引用來源

係呀...

無試過喎..... 長得制.... 應該無可能含得哂.... :smile_o05::smile_o05:
我見過啲黑鬼真係好鬼長…成條痳繩咁…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-19 09:15 AM 發表 查看引用來源

我見過啲黑鬼真係好鬼長…成條痳繩咁…
咁長,, 好難keep到成日硬..

鍾意睇就click下推薦啦..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-19 09:15 AM 發表 查看引用來源

咁長,, 好難keep到成日硬..
咁耐力我就唔知,不過真係長到嚇,如果香港的女同佢含真係會梗死架…

sorry 唔記得幫你推添…推左你拉…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-19 09:18 AM 發表 查看引用來源

咁耐力我就唔知,不過真係長到嚇,如果香港的女同佢含真係會梗死架…

sorry 唔記得幫你推添…推左你拉…
應該一半都含唔到.. 真係長到嚇死人..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆