上一頁下一頁
發新話題

今日從惠州博羅圓州鎮食完快仔回來。

收藏  |  訂閱
71  10.1k

bettter than none

CHING.....你是否在博羅做嘢.....點解會去到咁偏....我在惠州做嘢都唔會去博羅....

走上走落, 連吃三餐, 飽飽啦:smile_38: :smile_38:

師兄,無估錯,我是在果邊附近工幹。

引用:
原帖由 JTZZ1 於 2011-5-2 02:10 AM 發表 查看引用來源
CHING.....你是否在博羅做嘢.....點解會去到咁偏....我在惠州做嘢都唔會去博羅....
回覆:師兄,無估錯,我是在果邊附近工幹。
           所以才去咁遠,加上深圳東莞嚴打,就更加要去果邊,
           避風頭,圓州可以說是三不管地帶,過住就算打到幾大風,
           果度都無事:smile_o12:

當然如果無打風,我會到沙咀,一來無咁遠,二來d女正d,下面又無咁鬆。

果邊....小弟都係去惠洲玩咋...

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-5-1 10:14 PM 發表 查看引用來源
今日從惠州博羅圓州鎮食完快仔回來。
d女幾多,不過靚女不多。
第一條囡,勁好,波大樣靚,童顏巨乳。
不過下面鬆,大殺風點,屌!
把幾火,落街再挑第二個,
點知除衫唔掂,對波下墜。
妖,又落街挑過。
第三 ...
幾條女都像黑洞那麼深寬:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

你都系轉下地盤,

三月份我逛惠州市內金葉總車站附近 salon都好多靚妹仔,這期多女比前一,兩年好!

130快餐,150外賣!

吾好難為自由食黑洞

惠州太大了,工幹果邊只近圓州,無計。

引用:
原帖由 earth008 於 2011-5-2 12:03 PM 發表 查看引用來源

幾條女都像黑洞那麼深寬:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

你都系轉下地盤,

三月份我逛惠州市內金葉總車站附近 salon都好多靚妹仔,這期多女比前一,兩年好!

130快餐,150外賣!

吾好 ...
回覆:惠州太大了,工幹果邊只近圓州,無計。去到市中心區太遠了,
           我寧願平時從羅湖去長安果邊 SN 玩!

回覆 27# 的帖子

>....................<

您的發帖量達50,就有PM

引用:
原帖由 綠色既小毛蟲 於 2011-5-2 04:51 PM 發表 查看引用來源
> 約唔到朋友北上嗎?
> 而我做會計,找朋友上去不易!

Hello 鄭子洋
my PM 功能 not work ar
i interest, when u nexttime go? how to contact u? thx
回覆:您的發帖量達50,就有PM
           同埋您在設定時,要有設可以收短消息,才成

發帖量 only 44
已設可以收短消息 :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆