上一頁下一頁
發新話題

而家好多人假借出post賣廣告

收藏  |  訂閱
45  3.0k

人地都要食飯架.....睇开D啦

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2011-5-5 12:14 AM 發表 查看引用來源
人地都要食飯架.....睇开D啦
幾時睇得咁開呀?????:smile_03:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-5-5 12:19 AM 發表 查看引用來源

幾時睇得咁開呀?????:smile_03:
因為我都有份:smile_30:

引用:
原帖由 UNOWAT 於 2011-5-4 23:59 發表 查看引用來源

我0願睇錫手貼,起碼有時d回應笑鬼死你。:smile_o11:
我刀0願睇手手 :smile_30:

引用:
原帖由 ssp4ca 於 2011-5-1 08:27 PM 發表 查看引用來源
如果寫得好,我唔mind廣告
引用:
原帖由 bigd6247 於 2011-5-1 09:19 PM 發表 查看引用來源
廣告.有時都幾好架.
引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-1 10:24 PM 發表 查看引用來源
好過無啦 :smile_30:
引用:
原帖由 孟波 於 2011-5-2 01:17 AM 發表 查看引用來源
絶對贊成c-hing講法...:smile_38:
你地期待既ad慢慢歎飽佢la:smile_30:
http://www.188channel.com/forumdisplay.php?fid=482&page=3

五一假期 麗HO之旅(有靚相)

去左好多次長安,今日個朋友話想去常平玩sn,我好小玩sn的,所以就跟了他上去了
交通
正如好多ching所講,在羅湖火車站可以坐去cp的火車,和諧號,約28分鐘左右便抵達cp火車站了
麗豪酒店
由於我同行朋友(他的另一朋友係熟客, 所以好好招呼)已預先跟經理訂房,所以就即入其中一間房揀女
一班班的女女自行入來
睇了3~4轉女(差不多約30個夜班的女都看過)
       女主要分500及600
450為妹妹仔及身形矮dd,今天著護士服!
      700身形高樣都好靚.後來揀左個眼神勾人,身材又高挑的美女去開戰
過程唔講啦,都是東莞18式
     玩到到鐘再在浴室大戰一場先走;價格:以上價錢同經理提前預定係免房費葛,就係俾上面小費就OK.
同時亦開始見有ching要輪街症了
飲食
打完仗就去左間叫礇今一靚湯的地方吃晚飯, 叫左幾個小菜, 其中鐵板珍珠蠔及燒雞很好吃!
回程
食完到處行陣, 就打的回程坐和諧號啦.
後記
等火車的時候見好多ching在吃麥當當補充體力
亦見唔少雞頭拉客
總結
-適合偷跳人士, 因為火車能掌握時間
-主力SN, 其他野如沐足及推拿(到目前為止)去CA, DL好過
-所有酒店都有SN, 但不回寫明SN
-去前最好先找經理訂房
-訂房可以叫酒店派車去火車站接送
LH新開葛真係唔錯,有時間師兄們可以去試下!

隔離有ching咁既回覆

尼條女天域ga死剷
抄永寧包膠改頭換面套假相
檢討下典解咁多人憎寫狗同鱔稿
尤其你個車大炮161台

人地都係想做生意,睇開D

做生意唔緊要
只要係真實廣告冇問題
但係做假跣人去死你喜歡咩...挑

絶對贊成:smile_38: ...太多廣告:smile_43:

引用:
原帖由 shaja 於 2011-5-1 02:30 PM 發表 查看引用來源
近期發現好多新手同一時間吹噓同一間場..又話好好玩,又呢又路....唉.....真正既報告就少之又少....唔該唔好賣廣告啦...賣廣告就行開D啦....
真的假不了,假的真不了!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-5 12:43 AM 發表 查看引用來源

我刀0願睇手手 :smile_30:
試吓 錫囡囡 手手 呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆