比堅尼泳衣

收藏  |  訂閱
38  3.5k

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-5-3 02:50 AM 發表 查看引用來源

我哩排想買一件頭
不過唔知咩色好 :smile_40:
pink,黃,綠今年興

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-5-3 02:55 AM 發表 查看引用來源

pink,黃,綠今年興

但係我睇岩果隻款冇哩d色 :smile_30:

今日見到有套綠色bikini 但係佢話我著哩d色唔好睇 :smile_39:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-5-3 02:59 AM 發表 查看引用來源

但係我睇岩果隻款冇哩d色 :smile_30:

今日見到有套綠色bikini 但係佢話我著哩d色唔好睇 :smile_39:
可以再選擇下先呀^_^
綠色?roxy有套wo

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-5-3 03:01 AM 發表 查看引用來源

可以再選擇下先呀^_^
綠色?roxy有套wo

係? 我想要連身喎~
姐係好似哩件咁 :smile_40:

btw, 岩岩搵到...
如果著哩件會唔會俾人就地正法 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-5-3 03:07 AM 發表 查看引用來源

係? 我想要連身喎~

如果著哩件會唔會俾人就地正法 :smile_30::smile_30::smile_30:
http://h ...
白色呢件好得呀

下面個件,如果妳係我女友
一定三五七次冇走雞(係三+五+七)

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-5-3 03:07 AM 發表 查看引用來源

係? 我想要連身喎~

http://h ...
OK LA....sexy中唔太sexy...swim arm ga la:smile_40:

引用:
原帖由 misschristine 於 2011-5-2 01:32 PM 發表 查看引用來源

我想搵套泳衣可以係遊船河時在甲板上曬太陽,
少布純係因為可以讓多些肌膚接觸陽光,
我極唔鍾意把身體變成一節黑一節白咁,
試想一想,如果穿件一件頭泳衣,或者一件普通兩件頭(唔係bikini)泳衣來曬太陽,
...
第一款靚d

健康而性感~~~~~~~~~ 好吸引!!

回覆 24# 的帖子

你著白色果件好D,你身材著起,又有若隱若現嘅誘人效果

引用:
原帖由 asl 於 2011-5-3 12:27 AM 發表 查看引用來源
下面果款形D,但如果哂太陽就上面果款啦!不过要修剪下您D毛毛先
我到熱天一般都會剃陰毛既,
如果唔係咁,無論件比堅尼泳衣幾靚都好,露毛就大煞風景喇。

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-5-1 08:36 AM 發表 查看引用來源
我鍾意2。我覺得1浮誇咗D

同意 1浮誇為sex宜sex小布到好有鷄格 又唔好睇 2做到事業線得黎又唔下流 有線條
晒太陽就2個都唔好 唔著晒晒出黎最好最令 想黑就太陽燈房啦

前往最後回覆