上一頁下一頁
發新話題

各位CHING 要小心!CP有钱佬酒店房有人偷钱!!!

收藏  |  訂閱
40  5.0k

回覆 14# 的帖子

对,生意非常好! 所以我们也在那里玩了很多个星期!但上星期便出事了。。我只是想提醒一下各位CHING,完全没其它意思!

引用:
原帖由 love_you7777 於 2011-3-29 11:14 AM 發表 查看引用來源
他钱包是跟身的,我朋友放了$8000在旅行袋, 给人偷了$5000. 那小偷还蛮厉害,不完全偷光!
冰有客槓 on :smile_o14:

更矛賊槓 On  :smile_o08:

引用:
原帖由 love_you7777 於 2011-3-28 10:35 PM 發表 查看引用來源
我朋友上星期五在有钱佬酒店唱K, 他放了钱在住房,回房间发觉不见了$5000! 他跟经理投诉,但没得到任何赔偿! 各位去那里玩的CHING要小心!!! ...
邊有人會放低錢響房先去玩架,如果真有其事,抵撚死囉:smile_o10:

cp競爭太激烈了:smile_o01:

引用:
原帖由 love_you7777 於 2011-3-29 11:14 AM 發表 查看引用來源
他钱包是跟身的,我朋友放了$8000在旅行袋, 给人偷了$5000. 那小偷还蛮厉害,不完全偷光!
那小偷不是蛮厉害 那小偷是蛮on9

引用:
原帖由 好好一吉 於 2011-3-28 10:41 PM 發表 查看引用來源
咁撚柒既事就咪撚講啦,邊有人會放低錢響房先去玩架,如果真有其事,抵撚死囉!

我反而覺得你係到老作中傷人地多D:smile_30:
同意C兄講法,我覺得佢係惡意中傷人囉:smile_39:

引用:
原帖由 love_you7777 於 2011-3-29 11:30 AM 發表 查看引用來源
对,生意非常好! 所以我们也在那里玩了很多个星期!但上星期便出事了。。我只是想提醒一下各位CHING,完全没其它意思!
點解你訓覺時唔將你個人都偷走埋:smile_30: 。

貴重嘢放入酒店保險箱:smile_41:

引用:
原帖由 藍敵 於 2011-3-29 02:18 AM 發表 查看引用來源
矛奶油架...
有錢佬近排巧巧生意咩....
有DDDDDD咁既POST走出黎既.....
係, 我諗真係幾好.....上兩個星期去完, 星期三, 5點打比相熟媽咪訂房, 佢話無房, 要等.....好彩佢7點打黎話有經理hold左間房, 個客放飛機先有房!

btw, 呢個post超假!

貴重財物緊系放系身邊啦:smile_27:
邊有人放系房:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆