上一頁下一頁
發新話題

[正骨力量]共享正骨場VIP計劃。大家慳錢玩翻天!!

收藏  |  訂閱
93  9.2k

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-13 10:02 PM 發表 查看引用來源
佢可能得一間。:smile_30:
-__ 其實我"斜"場多過正場-_- 我指NUMBER

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-13 11:53 PM 發表 查看引用來源

-__ 其實我"斜"場多過正場-_- 我指NUMBER
咁我睇你都系白費心機開呢個POST,作用不大!:smile_13:

一向都唔做果D咩vip架啦...:smile_38:

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-13 11:52 PM 發表 查看引用來源

我只得兩間咋!

所以先諗到呢個共享計劃
其實就算正場都唔會成日去死一間

但有時有VIP就想慳錢就自不然去番主場

如果有大量VIP號 選擇自然多了
俾左個 vip no 你 , 我怕下次返主場玩 , 有經理同我講 :

你上次班老友玩得孤寒又小氣 , 小費又唔肯簽 , locker 又唔能俾 , 幾能肉酸呀 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-3-14 09:08 AM 發表 查看引用來源

俾左個 vip no 你 , 我怕下次返主場玩 , 有經理同我講 :

你上次班老友玩得孤寒又小氣 , 小費又唔肯簽 , locker 又唔能俾 , 幾能肉酸呀 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:
如果你去得正場多
就知道:「你上次班老友玩得孤寒又小氣 , 小費又唔肯簽 , locker 又唔能俾 , 幾能肉酸呀 !

佢地EQ同埋心理學都唔弱,一定唔會背後講你朋友,
否則你都知佢背後會講你。

LOCKER小費有冇畀,經理都唔知啦...

最重要係 佢根本記唔到咁多NUMBER邊個打邊個
正場,客如輪轉呀!!我講真架...

我得紅牌 number :smile_47:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-14 01:47 PM 發表 查看引用來源
我得紅牌 number :smile_47:
正骨不要揀紅牌否則只有兩個結果:

沉船
同埋徒錢

提議係好,可惜漏洞太多!

引用:
原帖由 lung007 於 2011-3-14 03:04 PM 發表 查看引用來源
提議係好,可惜漏洞太多!
咩漏洞先-_-

引用:
原帖由 siukin_mok 於 2011-3-14 15:05 發表 查看引用來源
咩漏洞先-_-
自己細心諗下啦,仲好問!

假設:同一時間,兩個人用同一個號碼去同一間場,會發生咩事?

此為漏洞一!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆