[認真問]男人上過女人一次之後,係咪就對同一個女人冇晒性趣?

收藏  |  訂閱
29  4.8k

引用:
原帖由 暗戀人o既人 於 2011-2-22 01:23 AM 發表 查看引用來源
[認真問]男人上過女人一次之後,係咪就對同一個女人冇晒性趣?

NOT TRUE.

引用:
原帖由 shadowso 於 2011-2-26 01:30 AM 發表 查看引用來源

上到妳殘晒之後飛左妳
TRUE  :smile_o09:

引用:
原帖由 jhbac55 於 2011-2-22 08:09 AM 發表 查看引用來源

男人屁股 sexy多 D..性趣無限 la
SHUT UP ~YOU GAY~
同性都咪一樣會去搵第二個~~

你的樣子如何,你的性生活也必如何!

原帖由 jhbac55 於 22/2/2011 22:17 發表 查看引用來源

好吃的巧克力不會只是吃一次law.....你是不是好吃的巧克力 ?????
引用:
原帖由 cym668 於 2011-2-24 03:50 PM 發表 查看引用來源
形容得好呀 :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
俾三個good你
多謝你law,要吃巧克力ma ???

引用:
原帖由 pong_pong_hk 於 2011-2-26 11:23 PM 發表 查看引用來源
SHUT UP ~YOU GAY~
同性都咪一樣會去搵第二個~~
不怕有左,安全期,沒必要吃避孕藥......丸....不用

Very Good la

男人上過女人一次之後,通常就想玩3P:smile_30:

唔一定GA BOR~

各位女仔請認清事實...

果d識妳無幾日, 就話想同妳上床, 唔比佢就係唔愛佢果d, 就一定會"中出即飛"! 因為當佢o既目的達到左, 妳對佢已經無晒新鮮感!

反而果d會尊重妳意願, 唔會威迫妳/夾硬黎o既先係真正鐘意妳個人, 而唔係妳個body! 果d可以同妳做幾十年都唔會厭架!

引用:
原帖由 NekoBus 於 2011-3-2 10:49 AM 發表 查看引用來源
各位女仔請認清事實...

果d識妳無幾日, 就話想同妳上床, 唔比佢就係唔愛佢果d, 就一定會"中出即飛"! 因為當佢o既目的達到左, 妳對佢已經無晒新鮮感!

反而果d會尊重妳意願, 唔會威迫妳/夾硬黎o既先係真正鐘意妳 ...
通常一個星期我就要求上床 law.....不太快ma ????

前往最後回覆