上一頁下一頁
發新話題

只有多D貼正骨,尼度就會變番正骨版

收藏  |  訂閱
59  5.3k

引用:
原帖由 DrXKX 於 2011-2-22 01:14 AM 發表 查看引用來源
我習惯都係会去翻dup开嗰間, 始终相熟的会知我要点按,除非JS回老家,不然我好少轉場
有D人食開間餐廳吾去其他地方食野嗎?大多數鍾意食野既人會週圍去揾好野食,我覺得按摩同食野原理一樣!:smile_47:

回覆 1# 的帖子

Agree X2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-2-22 01:21 AM 發表 查看引用來源
mickey? :smile_35:
巧似 冰個 緊要過 邊間
ching 係咪 去羅湖多
禾就 水圍多d
鬼鼠都一樣,間間都有D鼠,羅湖水圍我都有去:smile_47: 。

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-2-22 01:12 AM 發表 查看引用來源
邊間矛北姑:smile_41:
吾係邊間無北姑,而係邊間D技師好玩D、易溝D、靚女D、制服露D、手勢好D、拋生藕多D、露半球多D、送波餅多D........:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ac18 於 2011-2-22 01:52 發表 查看引用來源

吾係邊間無北姑,而係邊間D技師好玩D、易溝D、靚女D、制服露D、手勢好D、拋生藕多D、露半球多D、送波餅多D........:smile_47: :smile_47: :smile_47:
有咩介紹 :smile_o05:

如果揼個骨都係6七十, 小費都比50, 我覺得係做坏個市

引用:
原帖由 查篤撐 於 2011-2-22 01:58 AM 發表 查看引用來源
如果揼個骨都係6七十, 小費都比50, 我覺得係做坏個市
完全同意!所以正骨我定左每粒鐘15-20,2粒鐘30-40,摸胸  + 10-20,約50,50摸埋波,仲想點!:smile_o01:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-2-22 01:55 AM 發表 查看引用來源
有咩介紹 :smile_o05:
你要我介紹D乜?上面有好多野?女靚D既埸?波餅多D既埸?:smile_47:

支持樓主 :smile_38:

引用:
原帖由 ac18 於 2011-2-22 01:52 AM 發表 查看引用來源

禾只想知

有冰間 靜 D :smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆