上一頁下一頁
發新話題

cp 逸 ho 酒店桑拿

收藏  |  訂閱
48  11.2k

引用:
原帖由 mrkmtse 於 2011-2-20 02:35 AM 發表 查看引用來源
cp  逸 ho 酒店桑拿,垃圾場,全部是豬扒,沒有ISO服務,黑面,呃錢,千奇唔好去呀
但件豬扒係你揀架

引用:
原帖由 mrkmtse 於 2011-2-20 02:35 AM 發表 查看引用來源
cp  逸 ho 酒店桑拿,垃圾場,全部是豬扒,沒有ISO服務,黑面,呃錢,千奇唔好去呀
依個場太新拉, 上年12月先开, D女都揾夠準備返屋企过年, 所以淨低D差货響度同少D囡囡, 过埋2月D新血會陸續返工, 不过個場D硬件唔錯, 張水床有恆温, 依家仲係做緊試业, 4/5/6/8, 打電話免房錢, 五星hotel黎講而家玩仲可以, :smile_42: 遲D加番價就要諗諗!

引用:
唔去  逸 ho

去冰間好呀

等你好介紹呀:smile_38: :smile_38:

而家有部分新手,有破壞無建設。。。。。

多謝分享.....

Agree!千祈咪去過夜, 冇得揀要硬食極度豬扒,  
嗰次我爭d著翻底褲比4舊水叫佢走,
實在太對細佬唔住:')

引用:
原帖由 simon1999 於 2011-2-22 12:53 AM 發表 查看引用來源
Agree!千祈咪去過夜, 冇得揀要硬食極度豬扒,  
嗰次我爭d著翻底褲比4舊水叫佢走,
實在太對細佬唔住:')
咁陰公!豬肉都係肉播! 好過去......啦!

Thx...good report!!!

這間場我去過,行4,5,6,8,老實說400我真係間唔上落手,
但5,6我覺得ok,上次(過新年前)去過choice咗個600,number 28x,從歐亞ktv轉來做,我覺得唔錯.
但得400 budget唔使去

好似好有經驗!多能謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆