上一頁下一頁
發新話題

奉勸各位兄弟暫時唔好去cp天鵝湖路雅濤酒店果個倉揀女過夜

收藏  |  訂閱
56  11.7k

CP已聞名既飛機倉,主要做快仔

多謝c-hing温馨提示...:smile_o12:

引用:
原帖由 jaballball 於 2011-2-8 06:06 PM 發表 查看引用來源
C HING,小葉我識佢多年,我舊年都放棄咗揾佢D女.佢真係管唔到D女架.我以後都係唔去倉揾女,費事自已煩
最興唔係佢管唔掂d女,而係呢個叫小葉架雞頭,直頭叫d女做完1q就放飛機番倉
雞頭主動落order,d女放飛機程度更加有恃無恐
最賤係雞頭仲要同條女扯貓尾,扮傻啦,搵d唔係理由架理由啦,
雞頭仲話d女無番倉唔知去左邊,可能搵朋友,你轉頭落倉就即刻見到條女揀番係倉,佢老尾
呢班雞頭直頭當客係傻仔白痴

引用:
原帖由 苦男仔 於 2011-2-8 06:36 PM 發表 查看引用來源
.....倉女真係要小心丫.......
佢要放飛機,你點小心? 事先同雞頭講明? 雞頭都叫埋條女放飛機,乜你搵番佢投訴,佢唔會同你扯貓尾?
唔比錢? 你做完1q,佢就真係收你1q錢然後即著衫,你話唔係講明過埋夜? 佢就搵n咁多理由推你,你問雞頭唔係一早講清楚咩?
雞頭就扯開話題,叫你比多d錢搵過第二個,結果第二個第三個都係咁

你想佢陪你過夜? 得!!!無問題,你晚上11點幾啦,比足500,佢就可能陪你到早上6點囉

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-2-8 02:13 AM 發表 查看引用來源

過年梗係咁啦,倍你過搵少好多喎~~~~~:smile_39:
搵少好多一件事,如果你想做1q就走,你咪事先同客講明囉,話呢個時間條女只做1q,無得過夜
佢又唔係喎,你話帶走過夜,雞頭同條女都話無問題喎,仲實牙實齒
跟住番到酒店,做完1q即著衫走,你屌佢咩,佢話我有乜事物事,真係要走,亦真係只收你1q錢
然後又話你等吓啦,晚上夜d再陪你,笑撚死...

晚上幾點番黎呀? 肯定唔係10點前啦,起碼都12點幾,仲要重申收費,即係下午果q收你200,晚上再重申收你500,即700
佢老尾...當你傻仔...最興唔係錢架問題,錢我有!!!二三千都有,但講明之後又當你白痴仔咁1q之後放飛機
你咩face都無晒!!!!

引用:
原帖由 kft888tt 於 2011-2-8 07:58 PM 發表 查看引用來源
借問下ching門如果以200/500為例,條女半夜要走我只執了一q,甘是否都要比五百啊
首先,通常條女做完1q係即走,收你1q錢,又唔會訓到半夜,起碼訓到早上6點走,但收足你500
你幾時可以真係條女陪你過夜? 你11點幾去倉囉,到時女都走晒,無乜女比你揀

甘有無其他比較好0既倉?
可以唔洗幫趁佢地呢?
:smile_27: :smile_27: :smile_27:

過年咁既收費合理哎,十年前都係過年都貴d,下午找女多數1q條女會走,唔通陪你十幾二十個鐘收你500呀,好耐己唔得啦,十年前重得.

班雞頭好無職業道德

咁大獲,仲唸住去玩倉= =

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆