上一頁下一頁
發新話題

DS新春資訊

收藏  |  訂閱
41  4.9k

引用:
原帖由 nisden 於 2011-2-7 01:08 發表 查看引用來源
新車站好似叫秋長,搭K1都經過,唔記得乜野X環路口站下車,車費1.5人仔

201總站都到...新足浴城0向邊?我唔知皇都酒店0向邊.
麗豪SN一直向前行數分鐘就到新足浴城

引用:
原帖由 西田美沙 於 2011-2-6 22:41 發表 查看引用來源

咁即係新車站搬咗去邊?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

係唔係係花街車站坐免費接駁車去新車站??
我都唔知新車站位處什麼地方,因四周都只是建築中的住宅樓地盤,不過花街的接駁車都只需等15-20分鐘一班都算密,又可上車等開車就無謂煩新車站的所在地

ching你去開邊道多?我去開天娥會多,你有咩好sauna地方?

新站叫橋背~都幾遠下

多謝分享。。。
同cp比較的話。。。唔知ktv環境如何。。。

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2011-2-6 05:57 PM 發表 查看引用來源

新明珠美容美髮沐足城,在皇都酒店對面馬路
係咪安德利對面間新明珠?!
新明珠開左好耐, 我諗係好少係DS四處行:smile_45::smile_45:

人面D手勢都唔錯架. 但新春期間, 好似要加20蚊一粒鐘.

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2011-2-6 05:28 PM 發表 查看引用來源
花街車站由1-1-2011起搬到無雷公咁遠,要搭8分鐘左右的免費接駁車去新車站,新春車費加至45人仔,市中心的麗豪話內部裝修暫停營業,昨日下午去多間SN都女女不足仲要豬扒,不過新春靚女大多回鄉都預咗,只是好奇 ...
"亦開了一間規模甚大的足浴城"

請問位置係邊??  同叫咩名???

引用:
原帖由 QZPMG 於 2011-2-7 08:51 PM 發表 查看引用來源
人面D手勢都唔錯架. 但新春期間, 好似要加20蚊一粒鐘.
呢間沐足按摩比SZ場好, 平時60蚊2个鈡, 大部份係河南技師, 手法專業又正宗

每次去DS除左SN外, 安德利夜茶同新明珠係不會錯過的...

Thanks for report!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆