喂....各位弟兄!! 過年后東莞君仔加價啦...人仔一佰..以後就

收藏  |  訂閱
33  7.5k

引用:
原帖由 luckyduck. 於 2011-1-23 12:32 AM 發表 查看引用來源
喂....各位弟兄!! 過年后東莞君仔加價啦...人仔一佰..以後就要食貴少少,不過質數有保證
想問師兄房費加一百:smile_41: 咁囡囡小費呢:smile_14:

加完一百蚊人仔, 我留返O係香港食酒店女好過了:smile_42:

引用:
原帖由 luckyduck. 於 2011-1-23 12:32 AM 發表 查看引用來源
喂....各位弟兄!! 過年后東莞君仔加價啦...人仔一佰..以後就要食貴少少,不過質數有保證
I don't think so!!!:smile_45: :smile_45:

由得佢加啦!我都唔去咯!:smile_45:

引用:
貴少少代表質數有保證:smile_30: :smile_30:

引用:
點保證呀   :smile_41:   係咪可以走肥走豬先 !

引用:
原帖由 ricchi 於 2011-1-24 04:26 PM 發表 查看引用來源

點保證呀   :smile_41:   係咪可以走肥走豬先 !
質素難保証~特別係繁忙時間:smile_45:

君仔質素有保證。。。。。保證差丫嘛

引用:
原帖由 UNOWAT 於 2011-1-23 01:19 AM 發表 查看引用來源
本來就貴,質素都5見得有甚麼保証啦,講真。:smile_o10:
咪就係:smile_o10:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2011-1-24 05:14 PM 發表 查看引用來源
君仔質素有保證。。。。。保證差丫嘛
全對,經理串串貢態度惡劣

前往最後回覆