上一頁下一頁
發新話題

首次到CA食"死奶"中女冇相報告

收藏  |  訂閱
143  20.0k

引用:
原帖由 input 於 2010-12-27 23:46 發表 查看引用來源
RMB 1700 實在貴咗D:smile_41:
最慘就係到現在佢個團長都未出來回應:smile_39:

3,6,11,都去吊,2.5,8,我都各得不直得,ca同cp的k女都無職業道德的,去sauna好過5百全套,服務好

引用:
原帖由 ahcheung50 於 2010-12-28 00:03 發表 查看引用來源
3,6,11,都去吊,2.5,8,我都各得不直得,ca同cp的k女都無職業道德的,去sauna好過5百全套,服務好
yes....  go to sn can save money,....& choose really very good girls...

多謝關心:smile_24:

加咗價,連團長都未找到果個Baba san証實呀! 好黑暗呀~

問心果句, 其實團長也很用心及貼身照顧團友
很可惜, 淫鄉[CP, CA等地] 也正如其他C HING 所講,比D 大陸暴發戶玩串哂,個個斗豪猛爽:"不論猪扒村姑, 本大爺就算不舉,也要派錢要面..."
邊似我地出錢、出力同出精ah~

乜唔係光朱咩? 又話oscar好正既d女?

又殘又老又無service, 真係瞓教好過啦, 重過夜?

咁貴食件咁野...真係過大海好過...:smile_o07:

引用:
原帖由 路邊石頭 於 2010-12-28 00:19 發表 查看引用來源
多謝關心:smile_24:

加咗價,連團長都未找到果個Baba san証實呀! 好黑暗呀~
問心果句, 其實團長也很用心及貼身照顧團友
很可惜, 淫鄉[CP, CA等地] 也正如其他C HING 所講,比D 大陸暴發戶玩串哂,個個斗豪 ...
3-8-11 正常已食到很好的貨色, 但樓主就:smile_39:
小弟實在非常同情...

引用:
原帖由 andy_2008 於 2010-12-28 12:00 AM 發表 查看引用來源

最慘就係到現在佢個團長都未出來回應:smile_39:
睇到當睇唔到.....:smile_03:

深表同情!大時大節都係甘啦!睇開D啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆