上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  44.0k

引用:
原帖由 高佬357 於 2010-12-17 14:34 發表 查看引用來源
人呢 鬼影都矛隻......  
你咪就係囉! :smile_45:

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-18 11:49 PM 發表 查看引用來源

你咪就係囉! :smile_45:
版主大大 , 事實勝於雄辯 , 接受現實啦 , 內遊版唔需要吹水區架啦 !

:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-19 09:35 發表 查看引用來源

版主大大 , 事實勝於雄辯 , 接受現實啦 , 內遊版唔需要吹水區架啦 !

:smile_44: :smile_44: :smile_44:
你咁叻點解你又唔做版主呢? 定還是係你唔想做? 版面資源唔駛你擔心喎.
你不如繼續同你啲老友上去風花雪月啦! 吹水區係俾人吹水, 如果你唔需要咁你又走黎做乜? :smile_45:

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-19 12:46 PM 發表 查看引用來源

你咁叻點解你又唔做版主呢? 定還是係你唔想做? 版面資源唔駛你擔心喎.
你不如繼續同你啲老友上去風花雪月啦! 吹水區係俾人吹水, 如果你唔需要咁你又走黎做乜? :smile_45:
老師係呢區出哂名 差唔多係香討第一個搞內地夜遊團搞手 :smile_o01:之後搞到百花齊放 家家爭鳴 :smile_o11:

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-19 12:46 PM 發表 查看引用來源

個人見解 , 你地最多算係版面管理員 , 唔可以叫版主 , 一個月一份報告都冇既人 , 睇唔出有乜資格可以接受版主既頭銜 !

不過 , 版主又好 , 管理員又好 , 都係稱呼一種姐 , 唔使甘認真既 , 係咪呀 , 管理員先生 !

重有 , 原來做版友唔可以提出不同意見架 ?

香討內遊幾時變左一言堂架 , 難怪香討內遊係管理員先生主持之下越來越興旺啦 !

:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 神風999 於 2010-12-19 02:06 PM 發表 查看引用來源

老師係呢區出哂名 差唔多係香討第一個搞內地夜遊團搞手 :smile_o01:之後搞到百花齊放 家家爭鳴 :smile_o11:
係我次前 , 大把人攪內遊團啦 , 不過係屬於私人聚網 !

:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-20 09:59 發表 查看引用來源
個人見解 , 你地最多算係版面管理員 , 唔可以叫版主 , 一個月一份報告都冇既人 , 睇唔出有乜資格可以接受版主既頭銜 !

不過 , 版主又好 , 管理員又好 , 都係稱呼一種姐 , 唔使甘認真既 , 係咪呀 , 管理員先生 !

重有 , 原來做版友唔可以提出不同意見架 ?

香討內遊幾時變左一言堂架 , 難怪香討內遊係管理員先生主持之下越來越興旺啦 !
:smile_40::smile_40::smile_40:
你既然係資深會員, 應該好清楚版規. 有意見請到"會員教學及意見"區, 有投訴請到會員"投訴版".

如果你真係咁資深, 我未做版主之前有冇出過報告你會唔知? 如果照你所講: 超版早就唔可以叫超級版主, 要改叫超級管理員啦. 請將閣下意見到"會員教學及意見"區發帖要求所有香討區版主改名.

一言堂? 好似神又係你, 鬼又係你喎?

當初開團post 哂團費地區時間係你, 投訴有人開團搵錢嗰個又係你. 好似係你講哂咋喎. :smile_45:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10502769

你有意見係好, 不過唔可以剩係睇你自己需要架. 你唔想吹水, 咪唔好吹囉. 你無理由唔俾人地吹架?
你睇唔順我呢個版主, 你咪走去申請做版主囉. 叫網主ban左我囉. 唔好剩係識講人地點點點啦.
你自己都顧唔掂就唔好搞咁多野啦. 你自己知你俾超版ban過幾多次啦.
你要做大牌我又唔會阻你, 你唔好違規就得啦. 因為就算太子們上黎違規我照樣按版規做.

如果你覺得你主持個版會更興旺請自行申請做版主.
如果你係上黎搗亂我就見一個ban一個.
唔好話我無事先警告.

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-21 09:11 AM 發表 查看引用來源

你既然係資深會員, 應該好清楚版規. 有意見請到"會員教學及意見"區, 有投訴請到會員"投訴版".

如果你真係咁資深, 我未做版主之前有冇出過報告你會唔知? 如果照你所講: 超版早就唔可以叫超級版主, 要改叫超級管 ...
吹水區唔係乜都可以講架 , 甘請問吹水區應該講乜野主題至合標準呢 ?

唔通真係講句 " 早晨 , 大家好 ! " ; " 點解無人吹水 ! " 至合乎版規 .

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-12-21 11:22 發表 查看引用來源

吹水區唔係乜都可以講架 , 甘請問吹水區應該講乜野主題至合標準呢 ?

唔通真係講句 " 早晨 , 大家好 ! " ; " 點解無人吹水 ! " 至合乎版規 .

你唔好講講下就轉話題啦. 邊句話過唔比?
只係你有意見就去適合版面發帖. 如果你想吹水就自便.

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-21 09:11 AM 發表 查看引用來源

如果你係上黎搗亂我就見一個ban一個.
唔好話我無事先警告.

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-12-21 04:29 PM 發表 查看引用來源

你唔好講講下就轉話題啦. 邊句話過唔比?
只係你有意見就去適合版面發帖. 如果你想吹水就自便.
吹水姐 , 唔好老屈我上黎搗亂呀 , 又話要拉 , 又話要鎖 , 管理員先生 , 好大既官威呀 !

唔再講啦 , 費事又衰 文字獄 , 莫需有呢類罪名啦 !

:smile_o07::smile_o07::smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆