鋼蚝初睇驗...........

收藏  |  訂閱
26  5.0k

引用:
原帖由 ac18 於 2010-11-24 11:54 AM 發表
[quote]原帖由 YUKANSIN 於 2010-11-24 03:35 AM 發表 查看引用來源
Thx! 各Bros支持!小弟一即有留意E道,
我最誰鐘意翻譯:
Thx! 各Bros支持!小弟 ...
辛苦晒

引用:
原帖由 ac18 於 2010-11-23 06:26 PM 發表 查看引用來源
最鐘意玩翻譯既我又試下,各師兄指教:
鋼蚝初睇驗........... 講豪初體驗..........
甘日同FD去此地,哎晒所有老菻刀唔得痕!
今日同朋友去此地,叫晒所有熟識number都吾得閒!
吾兮造CALL,就係DUTY OFF!
吾係上 ...
小弟真係好欽敬呢位C hing,咁ge火星文都譯到,我以前老師無教到,香港教育真失敗:smile_42:

引用:
原帖由 ac18 於 2010-11-23 06:26 PM 發表 查看引用來源
鋼蚝初睇驗........... 講豪初體驗..........
吾係上 ...
ching  辛苦晒
真系吾比个good你都吾得:smile_o12:

多謝各位師兄讚賞:smile_13: ,其實見到尼D奇文怪文,好似玩謎語咁都好得意,解咗又好有成功感:smile_35: ,弟日再有人出,大家一齊玩吓,睇下邊個解得精景呀!:smile_38:

引用:
原帖由 ac18 於 2010-11-25 12:47 AM 發表
多謝各位師兄讚賞:smile_13: ,其實見到尼D奇文怪文,好似玩謎語咁都好得意,解咗又好有成功感:smile_35: ,弟日再有人出,大家一齊玩吓,睇下邊個解得精景呀!:smile_38:
槓....你要樓主加把近喇:smile_o01: :smile_o03:

引用:
原帖由 ac18 於 2010-11-23 18:26 發表 查看引用來源
吾係上 ...
系米同一,,,,,,,

今天應該去港銀睇下!
番厘再出post!

前往最後回覆