在寫字樓的激情~~~~

收藏  |  訂閱
35  12.9k

支持.............

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2010-11-10 05:47 PM 發表 查看引用來源
我都試過係寫字樓玩,我係經理房俾人扑緊時候,我老公仲係出面寫子樓做緊野
嘩!好激喎!老公咁近又唔知咪好刺激囉

引用:
原帖由 kwan027 於 2010-11-9 10:47 PM 發表 查看引用來源
話說有晚公司好多野做,呀宇照舊接我放工,今次佢上左黎我公司等我,我公司老細同全部同事(我公司得好少人加埋我都係得6人(即3男3女)都同呀宇好熟,因為呀宇係隨時侯命既人,每次我公司有人遲走都會叫佢車佢地返屋企 ...
ella又一新post,正呀,支持妳呀:smile_o12:

加油。。。等你贴再来~

引用:
原帖由 kwan027 於 2010-11-9 22:47 發表 查看引用來源
話說有晚公司好多野做,呀宇照舊接我放工,今次佢上左黎我公司等我,我公司老細同全部同事(我公司得好少人加埋我都係得6人(即3男3女)都同呀宇好熟,因為呀宇係隨時侯命既人,每次我公司有人遲走都會叫佢車佢地返屋企 ...
個個 post 都咁激
睇到人熱騰騰

^^

妳個 email 係乜?

office係一個ml的好地方!!

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2010-11-10 05:47 PM 發表 查看引用來源
我都試過係寫字樓玩,我係經理房俾人扑緊時候,我老公仲係出面寫子樓做緊野
我都都同你做呀喎

做咩唔會在係佢公司打工呀~
呢次升職加人工啦~:smile_o01:

引用:
咁....係咪個心情...好刺激架......

引用:
原帖由 kwan027 於 2010-11-9 10:47 PM 發表 查看引用來源
你老闆都好唔客氣woo,  一X入哂!

前往最後回覆